MAT1000 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jak w temacie ktoś ma może i użytkuje ? Wiem, że jest thule, ale tutaj cena połowę niższa, a ma służyć czasami do przewozu roweru. Bagaznik Audi A4 B5 B6 B7 Avant Aguri black (4088002480) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
tomekhxc Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 wyglada bardzo ladnie , thule ma cene dosc wysoka a tutaj belki tez sa z amelinium wiec powinno byc ok
MAT1000 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 I właśnie mają belki pomalowane na czarno, co mniej się rzuca w oczy
tomekhxc Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 I właśnie mają belki pomalowane na czarno, co mniej się rzuca w oczy to tez ja bym bral nad thule nie ma sie co zastanawiac jesli ma sluzyc jedynie do przewozu roweru wiec opcja raczej dobra i w rozsadnych pieniadzach
salata Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 tez sie nad nim zastanawiam tylko pod box thule?? ma go ktos moze??
Kamyk Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 trzeba przyznac, ze wyglada to calkiem niezle no i cena robi swoje Thule jednak zdecydowanie przegina ....
kdawid Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Też się nad nim zastanawiam. kiedyś miałem go w rękach nawet, jest trochę gorzej wykonany od Thule ale cena dużo lepsza. Największy plus-można go kupić w kolorze czarnym który pasuje do czarnych relingów, Thule mimo kosmicznej ceny nie oferuje aluminiowych belek w kolorze czarnym co dla mnie jest nie zrozumiałe.
Rekomendowane odpowiedzi