norbi3000 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Witam Kolegów chciałem zaprezentować swoją A4-kę, kupiona w salonie we Francji (ze względu dużo niższej ceny) jako nowa w maju 2008 roku, silniczek 2.0 TDI 143 km, skrzynia manualna 6 biegowa, kolor srebrny Eis metalic. Z wyposażenia posiada: - alufelgi 10 ramienne rozmiar 17"x8J z oponkami Michelin Primacy HP 245/45R17, - skórzaną czarną tapicerkę, - xenony plus (skrętne) + LED do jazdy dziennej, - navi MMI z mapą całej Europy, - Audi drive select - regulacja zawieszenia pomiędzy trybami: auto, dynamic, comfort oraz individual, - Advanced Key - otwieranie, odpalanie oraz zamykanie bez kluczyka, - system nagłaśniający Audi Sound System, - Audi hold assist, - czujniki parkowania (przód oraz tył) + kamera cofania, - servotronic, - 3 ramienną wielofunkcyjną kierownicę, - tempomat, - klimatyzację trzy strefową, - komputer pokładowy z kolorowym FIS-em + funkcja optymalizacji zużycia paliwa, - elektryczne sterowane siedzenia, - zmieniarkę cd/mp3 na 6 płyt, - funkcja telefonu przez Bluetooth, - przygotowanie do GSM z zestawem głośnomówiącym w podłokietniku, - Homelink - funkcja otwierania bramy i garażu, - Coming home / Leaving home, - pakiet oświetlenie, - czujnik zmierzchu oraz deszczu, - automatycznie przyciemniane wewnętrzne lusterko (fotochromatyczne), - podłokietnik, i wiele innych opcji ....... Oto kilka zdjęć zaraz po zakupie: Kilka aktualnych zdjęć: Fotki z wesel: Mody: - wirus - wykres po wizycie u Wojtka w Dynosoft Katowice: - chromowane nakładki na końcówki wydechów by jedrekx - aktualizacja map do wersji 2014 by czaki22 - polski język w MMI by szogun0 - tylne lampy LED by wrclaguna Planowane mody: - czekam na propozycje Zapraszam do komentowania !!! Pozdrawiam
miron78 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 autko kupa - ale przepiękny domeczek Ps. i nie chodzi mi o ten kościół
griga-st Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Fajny wypasik:jerk: Ale dlaczego nie w automacie? Chatka tez zadbana:jerk: O co chodzi z ta "młodą para"? Wiele osób to pokazuje. To teraz lans taki?
norbi3000 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Fajny wypasik:jerk: Ale dlaczego nie w automacie? Chatka tez zadbana:jerk: O co chodzi z ta "młodą para"? Wiele osób to pokazuje. To teraz lans taki? bo cała frajda jest w manualu , z młodą parą o nic nie chodzi, tak po prostu wrzuciłem jak a4-ka wygląda w "przebraniu" ---------- Post dopisany at 08:55 ---------- Poprzedni post napisany at 08:50 ---------- wypasik jak na ten rok do Twojego jeszcze mu sporo brakuje, ale po mału jakieś mody będą
jedrekx Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 śliczna jest, końcóweczki ode mnie wyglądają zupełnie inaczej niż jak je ściągałem ze starego wydechu nie podobają mi się jedynie fotele (zwykłe), sporty dużo wygodniejsze -> ale to kwestia gustu zawias masz 1BA? weź większe koło załóż
norbi3000 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 śliczna jest, końcóweczki ode mnie wyglądają zupełnie inaczej niż jak je ściągałem ze starego wydechu nie podobają mi się jedynie fotele (zwykłe), sporty dużo wygodniejsze -> ale to kwestia gustu zawias masz 1BA? weź większe koło załóż końcówki przeszły małą metamorfozę , fotele kiedyś na pewno wylecą ze względu na wygląd i brak ogrzewania, co do zawiasu to tam jest ADS i jest to pod innym oznaczeniem, ale nie pamiętam jakim, kiedyś z ykk stwierdziliśmy, że stoi niżej niż zwykłe 1BA, ale nie miałem z kim porównać, koła planuje zmienić, ale najwcześniej na przyszły sezon ---------- Post dopisany 05-04-2014 at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany 03-04-2014 at 09:04 ---------- dziś po wizycie w Rzeszowie u wrclagun-y wpadły LEDY na tył
wrclaguna Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autko naprawdę jak na ten rok bardzo dobrze wyposazone i zadbane dokodowalismy co było mozliwe Pare drobiazgów jeszcze zostało do dopieszczenia Ja takie szybkie foty zrobiłem
lolot Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ładny sedanik,kolorek na plus bo mój czarny już mnie dobija masakra rysuje się na wietrze:facepalm:.Co do wypasu to rzeczywiscie jak na 08 rok to niezle wypasiona.Bezawaryjności kolego:wink:
szczygiel_88 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Śliczny zakup no i dobrze wyposażona zabrał bym aby ledy do siebie Pozdrawiam
gofer86 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 ładna sztuka i stoi niżej niż 1BA - większe koło i będzie
Kaju77 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Fajna furka, koło obowiązkowo większe musi być no i o ile oko mnie nie myli to led na tablicę rejestracyjną też by się przydał...
Krzysiek290785r Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Super prezentuje się auto w srebrnym kolorze, i te wyposażenie.
KaMjEd Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jak się sprawuję u ciebie AUDI DRIVE SELECT? Duża różnica w pracy zawieszenia w różnych opcjach?
norbi3000 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jak się sprawuję u ciebie AUDI DRIVE SELECT? Duża różnica w pracy zawieszenia w różnych opcjach? Najwieksza roznica jest pomiedzy trybami skrajnymi tzn. Comfort, a Dynamic. Odczuwalna jest zarowno praca zawieszenia, kierownica jak i pedal gazu ☺
Robert-RR Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Bardzo przyjemne wyposażenie. Zewnątrz brakuje tutaj lepszego koła
peter22 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 jak tak leci z modami to pewnie i na lepsze koło przyjdzie czas
norbi3000 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Koła są w planie oczywiście, póki co są inne priorytety niż a4-ka.
Rekomendowane odpowiedzi