Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Małopolska] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
D4NTE na alejach :hi:

:hi:

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 275,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

piątek, GK :hi:

IMG_20130830_134122.jpg

Opublikowano

Dzisiaj czarny avant na klubowych w Olkuszu.

Opublikowano

2-3 dni temu na telewizyjnej srebrna B6 w avancie S-Line godz: ok 10:30-11:00, pozdro (jechałem czarną bawarą E39) :decayed:

Opublikowano

wczoraj koło stadionu Uni Tarnów, czarna b7 avant KT......67 ,felga bbs, :thumbup1:

Opublikowano

Wczoraj (01.09.2013r.) około 13 w Nowym Sączu zaparkowana B5 Dixona na ul. Matejki.

Opublikowano

Srebrny sedan na placu centralnym.Pozdro.

Opublikowano

Wczoraj pod barem w Zabrzeży czarny Avant B6, SG... Zatrzymałem się ale, akurat wystartował :hi:

Opublikowano

Zgadza się Mateusz potem widzieliśmy się na drodze koło stadionu ale wtedy widziałeś a przy wjeździe do NS jeszcze widziałem Kamila z b5 z zielonymi felgami a jakąś minutę później Mike swoją b6 jechał i jeszcze wcześniej Kamila chodź czikity nie widziałem za to dzisiaj stała o 15 pod Europą. Więc pozdrowienia dla wszystkich:wink: Gdzie się teraz ruszę to znajomi z klubu jaki ten Sącz mały:whistling:

---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ----------

I jeszcze w sobotę koło 14 widziana pod Europą, całkiem ładne b8 z wlepą ecuproject na KR ale niestety ramek klubowych nie było:

b8_kr.jpg

Opublikowano

dzisiaj rano Jarek swoim golfem na skrzyżowaniu koło zamku skrecał w lewo na bulwar.

wczoraj ciemne b7 w tegoborzy tablice RZ ..... z przodu ramka klubowa a z tyłu tablica us.

i w sobote b6 sedan w brzesku na swiatłach.kierownik mnie zauwarzył i podniósł reke.:decayed:

Opublikowano

pozdrowienia dla kierowniczki czarnej b7 avant na nr knt***18 na ramkach klubowych wczoraj ok 13 w Skawie, przylepiłem się do niej białym crafterem ;)

Opublikowano
pozdrowienia dla kierowniczki czarnej b7 avant na nr knt***18 na ramkach klubowych wczoraj ok 13 w Skawie, przylepiłem się do niej białym crafterem ;)

Obstawiam że to żona Hormona jechała

Opublikowano

Obstawiam że to żona Hormona jechała

cechy szczególne - burza blond loków i tego tempa poruszania się też niczego sobie ;)

Opublikowano

Sorry , żona Hormona jeździ czarną B6 i ma ciemne włosy , a w Skawie to jechała Kamila czarną B7, dokładnie blondyna kręcone włosy . Tak się składa że ramki ma ode mnie . Audi była z tyłu bez emblematu A4 oraz 1.9 TDI ??

Opublikowano

raczej tak

Opublikowano

Dzisiaj kolo godziny 16.30 na Opolskiej Szara A4 B5 Avant rejestracja LTM (?) xxxx

Opublikowano

Dziś w Myślenicach przy parku ok 18 Bardzo ładna b5 w sedanie rej Kr i ramki klubowe.

Opublikowano

W sobotę w Wadowicach a4 b7 KR kombi koło godziny 20 przed lokalem Avanti :wink:

Opublikowano

Dziś w poroninie na zakopiance mijane KR 008HS... michaił?

Opublikowano

dziś nie daleko od Grottgera czarny sedan na KRA...