Wąski Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Jarko Okulickiego po rozmowie z Ogrem kiedy jak to kiedy wczoraj wieczorem kiedy dałeś mi polar :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Jarko Okulickiego po rozmowie z Ogrem kiedy jak to kiedy wczoraj wieczorem kiedy dałeś mi polar :gwizdanie: jaki polar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Właśnie dobre pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
querro7 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Dzisiaj o 8.50 rano na obwodnicy Krakowa, ciemna B6, z tylu znaczek A4klub. Który to z Was Panowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Dzisiaj o 8.50 rano na obwodnicy Krakowa, ciemna B6, z tylu znaczek A4klub. Który to z Was Panowie? B6 ? B5 ? sedan ? avant ? obstawiam ze to Trzeniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
querro7 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Dzisiaj o 8.50 rano na obwodnicy Krakowa, ciemna B6, z tylu znaczek A4klub. Który to z Was Panowie? B6 ? B5 ? sedan ? avant ? obstawiam ze to Trzeniek B6 w sedanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Dzisiaj o 8.50 rano na obwodnicy Krakowa, ciemna B6, z tylu znaczek A4klub. Który to z Was Panowie? Ja zamulałem bo zimny silnik zjeżdzałeś na Balice , prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
querro7 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Dzisiaj o 8.50 rano na obwodnicy Krakowa, ciemna B6, z tylu znaczek A4klub. Który to z Was Panowie? Ja zamulałem bo zimny silnik zjeżdzałeś na Balice , prawda? tak, zjechalem na Balice, tez wolno bo tez zimny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Dzisiaj o 8.50 rano na obwodnicy Krakowa, ciemna B6, z tylu znaczek A4klub. Który to z Was Panowie? Ja zamulałem bo zimny silnik zjeżdzałeś na Balice , prawda? tak, zjechalem na Balice, tez wolno bo tez zimny jedna z najładniejszych B5 w sedanie jakie widziałem , piękna sztuka ... widać że igła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
querro7 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Dzisiaj o 8.50 rano na obwodnicy Krakowa, ciemna B6, z tylu znaczek A4klub. Który to z Was Panowie? Ja zamulałem bo zimny silnik zjeżdzałeś na Balice , prawda? tak, zjechalem na Balice, tez wolno bo tez zimny jedna z najładniejszych B5 w sedanie jakie widziałem , piękna sztuka ... widać że igła Dzieki, ale w sumie miales farta bo akurat bylem wczoraj na myjce;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Nims Godz. 16:30 Dąbie-M1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Nims Godz. 16:30 Dąbie-M1 widziałem ze śledzi mnie jakiś srebrny avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 I dlatego zaczales uciekac ?? Zgubilem Cie bo mi jakas idiotka CC droge zajechala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 eeatm od razu uciekał po prostu sie spieszyłem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gzrybol Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 "tak, zjechalem na Balice, tez wolno bo tez zimny wink" A co kolega querro7 robił na Balicach ja mozna spytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
querro7 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 "tak, zjechalem na Balice, tez wolno bo tez zimny wink" A co kolega querro7 robił na Balicach ja mozna spytać? a przejezdzal... a o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gzrybol Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Tak pytam bo ja do roby tam smigam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek84 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Al. pokoju ok. 9:40 w stronę grzegórzeckiego w zawrócił za fabryczną ciemny avant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 dzisiaj PEPAX na stoku w KLUSZKOWCACH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Al. pokoju ok. 9:40 w stronę grzegórzeckiego w zawrócił za fabryczną ciemny avant. jezdzi taki starszy Pan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi