boseron Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 lenox by sam na kiełbaski nie pojechał chyba by dał cynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 lenox by sam na kiełbaski nie pojechał chyba by dał cynka no jaha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Loko widziany dziś u "wodopoju" na Bliskiej w Zabrzeży. Zatrąbiłem ale chyba za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Przed chwilką satikrk na Borkowskiej. Mrugnąłeś mi światłami, a miałem tel w ręku i już nie zdążyłem odp:decayed: Pozdrowienia dla Ciebie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Laskowa...KLI 11...5 czarny Avant nie widziałem nigdy a B5?? nie to było B6 czarny Avant a Ty Cris jesteś z Laskowej???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Laskowa...KLI 11...5 czarny Avant nie widziałem nigdy a B5?? nie to było B6 czarny Avant a Ty Cris jesteś z Laskowej???? Limanowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Laskowa...KLI 11...5 czarny Avant nie widziałem nigdy a B5?? nie to było B6 czarny Avant a Ty Cris jesteś z Laskowej???? Limanowa dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satikrk Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Przed chwilką satikrk na Borkowskiej. Mrugnąłeś mi światłami, a miałem tel w ręku i już nie zdążyłem odp:decayed: Pozdrowienia dla Ciebie:wink: mrugnalem jak zobaczylem w oddali te szatanskie 666 to juz wiadome bylo o co kaman , A z innej beczki w sobote w Galeri Krakowskiej widziany turytsa z poznania w czarnym avancie PO...PA, pozdrowiony i podziekowania z wpuszczenie w kolejke !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 A z innej beczki w sobote w Galeri Krakowskiej widziany turytsa z poznania w czarnym avancie PO...PA, pozdrowiony i podziekowania z wpuszczenie w kolejke !!! nie turysta tylko miejscowy, avant leasingowany dlatego na poznanskich blachach - pzdr i prosze bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satikrk Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 no i wszystko jasne no to do nastepnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Loko widziany dziś u "wodopoju" na Bliskiej w Zabrzeży. Zatrąbiłem ale chyba za późno Troche późno W sobotę w Kamienicy widziane granatowe B5 avant z przodem od B7 - kiedyś miało tablice EPI... bodajże a teraz KLI.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Pani Agnieszka wczoraj o 7.45 strasznie zaspana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Illuminator Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 a4 b5 sedan z ramkami klubowymi, na osiedlu zwm w Trzebini około 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 dziś w Jodłowniku B7 w sedanie pod sklepem przemysłowym.zapewne kolega z którym się kiedyś mijałem pod ZUSem.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Pani Agnieszka wczoraj o 7.45 strasznie zaspana Hmmm ciekawe co robi po nocach jak wychodzę do pracy że taka nie wyspana później... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Pani Agnieszka wczoraj o 7.45 strasznie zaspana Hmmm ciekawe co robi po nocach jak wychodzę do pracy że taka nie wyspana później... nie mi oceniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jockn Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 dziś w Jodłowniku B7 w sedanie pod sklepem przemysłowym.zapewne kolega z którym się kiedyś mijałem pod ZUSem.pozdrawiam Pozdrawiam . Niestety nie widziałem Cię, chyba że jechałeś srebrnym avantem na KWI, który nagle zwolnił, obczajał straszliwie i pojechał dalej..... Tak czy owak pozdr....również dla pana w avancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 dziś w Jodłowniku B7 w sedanie pod sklepem przemysłowym.zapewne kolega z którym się kiedyś mijałem pod ZUSem.pozdrawiam Pozdrawiam . Niestety nie widziałem Cię, chyba że jechałeś srebrnym avantem na KWI, który nagle zwolnił, obczajał straszliwie i pojechał dalej..... Tak czy owak pozdr....również dla pana w avancie nie avantem.swoją czarną B5 jechałem.na drugi dzień też Twoje tam stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Limanowa powiadasz...ja mieszkam 15 Km od tego miasteczka...może wpadnę na spota w niedziele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Młody wczoraj ok 8.45 na cpn w tegoborzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi