PABLO Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Przed 10:00 na Strzelców Cuber z małym Cuberkiem Matim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Przed 10:00 na Strzelców Cuber z małym Cuberkiem Matim Pablo a Ty taki zakręcony jak byś obok zobaczył ducha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zobaczyłem ducha w odbiciu na tym lustrze u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 OGr, wczoraj widziany z familią w okolicach factory outlet koło godziny 19 Bardzo czysta ta b5 ! ---------- Post dopisany 19-04-2013 at 00:00 ---------- Poprzedni post napisany 18-04-2013 at 19:10 ---------- Fantowski widziany właśnie przy stadionie Wisły Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Dzisiaj, około 12:30 na Rondzie Czyżyńskim jadąca od strony Placu Centralnego, a skręcająca w kierunku M1 czarna B7 Avant na ramkach klubowych, blachy KRA..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 B8 czrany RZ koło N.S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Dziś około 17:00 Cuber pod M1 pod wejściem od strony Media Markt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Sobota (20stego) ok.12stej czarne B7 AVANT na ramkach na wylocie z Wieliczki na Krk - mijaliśmy się obok salonu Hondy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Przyznać się kto stoi na Dębowej czarną B5 z lexusami ? Wypatrzona fura koło 20:00 jak byłem przejazdem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Niecałe 30min temu na Nowohuckiej srebrne b6 s-line avant na BBS'ach i kierownicza w środku Uciekłem koleżance Yariskiem 1.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 niedziela : ok. 19 trasa z bochni w strone brzeska na starej ''4'' David_n w swojej b8 , wtorek: obwodnica krakowa na wysokości Piasków Nowych b5 avant czarny/granatowy na ramkach klubowych Kr...TP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Dzisiaj o 13.30 na parkingu firmy Hydrotech widziany srebrny sedan B7 na klubowych ramkach nr rej KMY ##L4. Wysłane z mojego MT27i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 dziś o 6.40 na trasie Gromnik-Zakliczyn chyba w Siedliskach prawdopodobnie Mike_G na swoim bzyku Biały kask z czerwonym irokezem-Michał to Ty jechałeś? Czyż byś My się na nowo zaczęli mijać na trasie jak umawialiśmy się w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 ok.17 na Bronowickiej, zielony sedan B5 z ramkami DPL ****UJ czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 songo no to ja byłem, zimno trochę było ledwo na oczy "paczyłem" i Cię nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satikrk Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 wczoraj B5 w Avancie granatowa KRA leciala Kapelanka dalej kierunek rondo grunwaldzkie, ok 21 30 lub pozniej . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 wczoraj ~15.30 granatowa B6 Avant na ramkach klubowych skręcająca z Radzikowskiego w Weissa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dziś po 16tej w okolicach Wielkie Drogi/Facimiech na drodze 44 srebrne avant B6 na ramkach klubowych, kierowniczka za kółkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satikrk Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dziś po 16tej w okolicach Wielkie Drogi/Facimiech na drodze 44 srebrne avant B6 na ramkach klubowych, kierowniczka za kółkiem A zgadza sie pomykalismy Kierowniczka sie szkoli Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogusz32 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Niecałe 30min temu na Nowohuckiej srebrne b6 s-line avant na BBS'ach i kierownicza w środku Uciekłem koleżance Yariskiem 1.0 Moja kobitka Dobrze wiedzieć, że jeździ powoli ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi