Shadow Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Teraz tj. 6.44 na Alei Mickiewicza niebiesko-szare A4 B6 sedan z naklejką na klapie o nr rejestracyjnym KR 4**WM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KULARESKO Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 D4NTE na Nowohuckiej dziś koło 15 na żywo :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 D4NTE na Nowohuckiej dziś koło 15 na żywo :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogi Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Czerwony avant b5 z naklejka klubowa dzis ok 18 na al 29 listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Brat Pabla namierzony w sobotę na 2 Pulku Lotniczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek5118 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dzis około 17:30 widziałem na krajowej 7 w Miechowie czarna A4 B6 avant na klubowych ramkach (rej. KMI...) no to by się mogło zgadzać pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 wczoraj ok godz 7:00 na Turowicza czarny avant b6 przyciemnione szybki na ramkach rej. KMY.... kto to? ---------- Post dopisany 02-07-2014 at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany 01-07-2014 at 09:12 ---------- Dzisiaj koło godziny 19 na złotym wieku srebrny avant b6 w s-line na rameczkach i nr KR 188NW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Cuber pod firmą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Ramzes pod domem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Wczoraj na parkingu biurowca na Kraszewskiego szaro-srebrna B6 KRA....C na klubowych rameczkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 We wtorek na klasztornej ok godz. 10-tej popielate B5 chyba kombi jadące w kierunku wypadku i kierownik po 40-tce z wąsami. Blach nie widziałem... Dzisiaj białe B7 lub B8 na Rącznej 9:45 , jechałem skrótem w kierunku autostrady do roboty jak zwykle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 B5 centralna uszkodzony prawy tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KULARESKO Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 B5 centralna uszkodzony prawy tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 aaa, to ja chyba Ciebie Kularesko widzialem kilka dni temu kolo d.h. wanda, jechales za mna (czarna b5 sedan) pozniej w strone rydygiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KULARESKO Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Tak,tak pamiętam. Teraz już wiem,kto mnie tak strąbił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Granatowe kombi b5 blachy KR4**TM na białych obręczach alu os. Zgody 11:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Granatowe kombi b5 blachy KR4**TM na białych obręczach alu os. Zgody 11:15 nie granatowe tylko czarny na biaĺych 18-stkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Granatowe kombi b5 blachy KR4**TM na białych obręczach alu os. Zgody 11:15 nie granatowe tylko czarny na biaĺych 18-stkach No cztery osiemnastki się rzucają w oczy, kolor trochę mniej Słońce mnie raziło i ledwo blachy przeczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Hehe rozumiem,tak czy siak była to moja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 B7 na blaszkach KWI 368*6 po 18-tej na Turowicza przed Shellem jechał przede mną. Mrugałem na światłach z Kijanki ale chyba kierownik nie zczaił ocb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi