Me.how Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 wczoraj około 21 , na kalwaryjskiej koło kebabu, b8 czarne avant KR ...VT , Cuber , Miodzio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja mam Końcówkę NC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 wczoraj około 21 , na kalwaryjskiej koło kebabu, b8 czarne avant KR ...VT , Cuber , Miodzio ? VT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Wczoraj (piątek) A4 B6 czarna sedan na ul. Pilotów koło MC Donalda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SharkS Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Pozdrawiam Kierownika A4 B5 sedan na ramkach klubowych rej Tka... dziś około 12 na parkingu pod Obi na bora komorowskiego...stałem obok ciebie. Edytowane 31 Grudnia 2014 przez SharkS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Dziś 22:30 na początku Wielickiej (prawdopodobnie niebieska) B5tka z klubowymi ramkami KR 13*TU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KULARESKO Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Pozdrawiam Kierownika A4 B5 sedan na ramkach klubowych rej Tka... dziś około 12 na parkingu pod Obi na bora komorowskiego...stałem obok ciebie. Nawet nie zauważyłem <remont> Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgredek27 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Przy Brożka 18 z groszem B7 na ledach z tyłu. Kierowniczka w stronę Ruczaju leciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 b7 avant błękitna/srebrna na 18' sline KR .......YG na strzeżonym parkingu na ul.bojki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dzisiaj godz 17:30 parkin koło krupówek dwie RS6 czerwona i czarna rej WI XIXIXIX czy jakoś tak w każdym razie imienna ładne furki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Przed chwila pod M1 B5 sedan cappucino z ramkami klubowymi i yablicami KBR... Naciapane z kanalu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Przed chwila czarne B8 Avant na zaparkowane na Kazimierza Wielkiego pod Biprostalem na ramka klubowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Yoghurt to moje i nie czarne a granatowe ciemne pozdrawiam Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) wczoraj na Rząsce przyłapane szare b5 avant KR 915 Edytowane 18 Stycznia 2015 przez fantowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugi Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Dziś jakoś przed 20 czarne b8 KR....NC(ramki klubowe) na Zakopiance. Skręciłeś w lewo w stronę trapez carbo. Stałem za Tobą, mrugnąłem Ci długimi. Cuber? pozdrawiam Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Fugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Yoghurt to moje i nie czarne a granatowe ciemne pozdrawiam Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk granatowe? tak patrze na ta fotke i dla mnie to jest czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 tez tak myslalem jadąc kupować ten samochód, w b8 a b7 to zupełnie inny granat, tu jest prawie czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Bo to granat położony na czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Bo to granat położony na czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Przed chwilą czyli po 23 czarne B6 sedan stało w poprzek drogi jak się skręca do MORD-u, a potem skręciło w prawo w ciepłowniczą pozdrawiałem awaryjkami ale bez odzewu.... Blach nie widziałem tylko ramkę.... wiadome, zboczenie.... Edytowane 21 Stycznia 2015 przez BrunoNH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi