OGr Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 czasami widuje niektóre z Waszych aut na mieście Pozdrawiam.WitamyJakiego koloru masz ta eSke? Czarny grafit na tylnej klapie dwie naklejki z Policjantami A to Cie chyba jeszcze nie widzialem. Naciapane z kanalu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigori Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 w lecie miała charakterystyczne pomarańczowe felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 w lecie miała charakterystyczne pomarańczowe felgi To tym bardziej nie spotkałem Cię w Krakowie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Wczoraj kolo godziny 14 B6 Avant z dwoma kominami na ramkach klubowych za "opso" w comarchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Srebrna B5 sedan przed na klubo ramkach przed chwila niedaleko Czyzynskiego. Naciapane z kanalu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Wczoraj wieczorem na os. Złocień A4 B5 kolor ciemny avant nr rej. KR ....LU na klubowych ramkach w lecie miała charakterystyczne pomarańczowe felgiAha no tak to juz znam to auto - widziałem twoja eSke u Grzeska jak motor był wyciągany. Kolor grafit przedlift tak? Edytowane 6 Lutego 2015 przez Adik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeczek19 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Dziś koło 15:20 przed bonarką na Kamieńskiego czarne B6 Avant na KWI.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 dziś na Herberta- b8 sedan, szare, KWI , lampy tył ledowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Okolo 14 kolo zusu b5 polift avant srebrna KR na ramkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz eS. Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Jezeli miala przyciemniane szyby to moja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigori Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Wczoraj wieczorem na os. Złocień A4 B5 kolor ciemny avant nr rej. KR ....LU na klubowych ramkach w lecie miała charakterystyczne pomarańczowe felgiAha no tak to juz znam to auto - widziałem twoja eSke u Grzeska jak motor był wyciągany. Kolor grafit przedlift tak? dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Wczoraj na Blokowej 3.0 Q sedan. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SharkS Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Chyba 2 dni temu Kularesko naprzeciwko auchana na al. Pokoju w strone centralnej...teraz to chyba mnie zauważyłeś Edytowane 13 Lutego 2015 przez SharkS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Wąski na nowohuskiej przed 16 ? Wyciekło z miski olejowej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeczek19 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Koło 17:15 na Czarnowiejskiej srebrna B5 sedan na KRA... pozdro dla Kierownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 A4 B6 granatowy avant 21.28 KR9... Na Westerplatte. Wyciekło z miski olejowej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KULARESKO Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Chyba 2 dni temu Kularesko naprzeciwko auchana na al. Pokoju w strone centralnej...teraz to chyba mnie zauważyłeś Wszystko się zgadza Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy49 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Koło 17:15 na Czarnowiejskiej srebrna B5 sedan na KRA... pozdro dla Kierownika Pozdrawiam , jechałeś srebrnym b5 w kombi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeczek19 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 B6, a reszta się zgadza, jechałem za Tobą przez kawałek Czarnowiejskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Dziś widziany szary Avant B5 KLI..... gleba ładna felga i klubowe wlepki w Podgaje DK 11 o godzinie 10.30 ja jechałem czarnym Avantem z boxem na dachu pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi