Fugi Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Dziś na Lubicz b5 s4. Pomarańczowe felgi. Grigori Twoja? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niziol13 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 dziś w Łacku czarna b5 na KNT, czyja to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 W sobotę pod Agata Meble przy Zakopiańskiej srebrny B5 sedan z ramkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 NIMS Wieswagenem na kocmyrzowskiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Przed chwilą srebrny Avant B8 1.8T na KR 767YC Jechałem za tobą od Mogilskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Dzisiaj przed południem, Wąski na ul. Drewnianej na przeciwko Nordglassu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Chomiczek w parku wodnym a Bodzio przed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Wczoraj wieczorem pod parkiem wodnym. Dmuchnięte z pąpki od materaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 wczoraj Yoghurt i Jego sliczne B8 na obwodnicy w k**ewsko duzym korku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 wczoraj Yoghurt i Jego sliczne B8 na obwodnicy w k**ewsko duzym korku a dziekuje, dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 NIMS Wieswagenem na kocmyrzowskiej... chyba byłem zamyślony ze Cie nie zauważyłem wpadnę we wtorek ok 15 po ramki na Wąwozowa, przy okazji jak będziesz będę miał biznesa ale to na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Dzisiaj przed południem, Wąski na ul. Drewnianej na przeciwko Nordglassu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 granatowa b7 na oz kocmyrzowska 9:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigori Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Dziś na Lubicz b5 s4. Pomarańczowe felgi. Grigori Twoja? Pozdrawiam owszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugi Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Dziś na Lubicz b5 s4. Pomarańczowe felgi. Grigori Twoja? Pozdrawiamowszem A wczoraj widziałem Cię jak wyjeżdżałeś z Wawrzyńca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 McDonald za myslenicami, srebrna b5 sedan, zaparkowalem po prawej i minalem Was jak wychodziliscie, machnalem ale chyba nie skumales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Sobota godz. 21 czarne KR484TM jechało przede mną okolice banolli i skręcało za apteką na centrum A w prawo. Mrugałem długimi a potem awaryjkami, ale nie wiem czy widział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Sobota godz. 21 czarne KR484TM jechało przede mną okolice banolli i skręcało za apteką na centrum A w prawo. Mrugałem długimi a potem awaryjkami, ale nie wiem czy widział... A i owszem widziałem, stałeś za mną i długie też widziałem bo waliły mi po lusterku Dość często cie widuje w hucie ale z reguły gdzieś zaparkowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SharkS Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Dziś ok 7 na wiślickiej A4 B6 Avant na ramkach klubowych KRA.... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Teraz na opolskiej czarne b7 sedan KR53... na klubowych ramkach. Naciapane z kanalu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi