KERCZI Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 dzisiaj czarne (chyba bo na trzeźwo nie patrzyłem ) A4 B8 z ramkami klubowymi na parkingu pod termami w Białce Tatrzańskiej nr: KR....VY MIODZIO?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adameksc Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 dzisiaj czarne (chyba bo na trzeźwo nie patrzyłem ) A4 B8 z ramkami klubowymi na parkingu pod termami w Białce Tatrzańskiej nr: KR....VY MIODZIO?? Miodzio nie, choć rej podobna. Podobno to stara fura Cubra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 dzisiaj czarne (chyba bo na trzeźwo nie patrzyłem ) A4 B8 z ramkami klubowymi na parkingu pod termami w Białce Tatrzańskiej nr: KR....VYMIODZIO?? Miodzio nie, choć rej podobna. Podobno to stara fura Cubra Nie możliwe...stara Cubra miała KR 008NC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 i Dalej ma takie blachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Dzisiaj 15:04 pod Tomeksem - ciemny awans KR 484TM. POZDROWIENIA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 pewnie cuber wracając ze zlotu zachaczył o termy. Cuber już nie ma B8 . Przesiadł się do C7 teraz to juz wiem. przypomniało mi sie jak juz wysłałem posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosenka Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Srebrne b6 avant na klubowych ramkach dziś na rybitwach kilka minut po 13. Kolego coś Ci na niebiesko kopcil, nawet na jałowym Witam Cie i pozdrawiam to ja jechalem Kopci bo musi przepalic olej z wydechu,który dostal się w skutek awari turba.Ale dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Dzisiaj 15:04 pod Tomeksem - ciemny awans KR 484TM. POZDROWIENIA.To moja :-) PozdrowionkaWydmuchane z suszarki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Waski incognito tam gdzie zwykle ;-) PS: Biznes mam do Ciebie, zadzwonie jak bede mial cjwike. Naciapane z kanalu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Sobota godz. 21 czarne KR484TM jechało przede mną okolice banolli i skręcało za apteką na centrum A w prawo. Mrugałem długimi a potem awaryjkami, ale nie wiem czy widział... A i owszem widziałem, stałeś za mną i długie też widziałem bo waliły mi po lusterku Dość często cie widuje w hucie ale z reguły gdzieś zaparkowanego Pewnie na przeciwko przychodni na zgody pomiędzy strażą a komisariatem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SharkS Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Dzisiaj około 16 na Oświeceniach koło biedronki A4 B5 srebrna Avant na klubowych ramkach.. Pozdro! Edytowane 26 Marca 2015 przez SharkS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Sobota godz. 21 czarne KR484TM jechało przede mną okolice banolli i skręcało za apteką na centrum A w prawo. Mrugałem długimi a potem awaryjkami, ale nie wiem czy widział... A i owszem widziałem, stałeś za mną i długie też widziałem bo waliły mi po lusterku Dość często cie widuje w hucie ale z reguły gdzieś zaparkowanego Pewnie na przeciwko przychodni na zgody pomiędzy strażą a komisariatem... :-) Dokładnie bo mój parkuje przy Aleji Rńż na uroczym :-) wiec te rewiry są mi znaneWydmuchane z suszarki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Lolo jadacy dzis przed 10 koło dh wanda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Lolo jadacy dzis przed 10 koło dh wanda Zgadza się :-) musiałem być zagadany z żonką bo cie nie widziałem [emoji12] Wydmuchane z suszarki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Gruszka na BP przy Galerii Bronowice. Naciapane z kanalu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Gruszka na BP przy Galerii Bronowice. Naciapane z kanalu... [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Shadow wczoraj koło 16 na skrzyżowaniu w Łagiewnikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Shadow wczoraj koło 16 na skrzyżowaniu w Łagiewnikach Nie zauważyłem Cię.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMS Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 czarny avant b6 na ramkach klubowych dzis okolo 14 w Uszwi jadacy w kierunku sacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Dziś po 13 tej pod moim nowym balkonem na Os. Słonecznym czarny awancik. Chyba Lolo jak sądzę po alusach bo chwilę później stał zaparkowany na chodniku na rogu Al. Róż Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez BrunoNH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi