boseron Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Kojarzę tylko zakłamaną mendę, ale zdrajcy nie za bardzo ktoś kto kłamie i szkodzi kolegom to tak jakby ich zdradził ...... przyjaźń to duże słowo i na to się latami pracuje eh......
Wąski Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Kojarzę tylko zakłamaną mendę, ale zdrajcy nie za bardzo ktoś kto kłamie i szkodzi kolegom to tak jakby ich zdradził ...... przyjaźń to duże słowo i na to się latami pracuje eh...... tamte rejony to tylko ...
jarko Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 To też Łukasza rejony I to nawet bardzo blisko :naughty:
PABLO Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 To też Łukasza rejony I to nawet bardzo blisko :naughty: :decayed:
boseron Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 To też Łukasza rejony I to nawet bardzo blisko :naughty: Transit też tu mieszka jakby kto pytał i Miodzio Jarko coś Ci sie dowcip wyostrzył [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 12:39_________________________________________________pozatym sam siebie to raczej nie mogłem widzieć [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 12:40_________________________________________________chyba ze w lusterku wstecznym
jarko Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Tranzytmoc to Zakrzówek, Miodzio Kliny... Gdzie im do EUROPEJSKIEGO
boseron Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Tranzytmoc to Zakrzówek, Miodzio Kliny... Gdzie im do EUROPEJSKIEGO ja to Borek gdzie mi do Europejskiego a BTW dlaczego właśnie odnosisz sie lokalizacją do Europejskiego
tobe Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Pozdro dla czarnego sedana B6 KDA z którym się mijalem od Ruczaju po rondo grunwaldzkie Wysłano z MotoA953 z użyciem Tapatalk
LukaszD Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Pozdro dla czarnego sedana B6 KDA z którym się mijalem od Ruczaju po rondo grunwaldzkie Wysłano z MotoA953 z użyciem Tapatalk Również się z nim dzisiaj minąłem:)
ykk Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zyje zyje [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 08:05_________________________________________________Waski na Kosynierow/Mogilskiej
Yoghurt Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 kogo dzisiaj przed 20 widzialem na nowohuckiej w czarnej B8 avant z klubowymi ramkami?
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 kogo dzisiaj przed 20 widzialem na nowohuckiej w czarnej B8 avant z klubowymi ramkami? Mnie ps. a skąd Ty masz blachy PO ? to co widzimy sie dziś na spocie
Yoghurt Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Mnie ps. a skąd Ty masz blachy PO ? to co widzimy sie dziś na spocie aaa tak myslalem . ladna masz ta B8. jak kupowalem swoja to polowalem na taka ale sline+Q niestety nie zmiescilo sie w moim budzecie. a blachy PO mam stad, ze samochod wziety jest w leasing w BZ WBK - a oni sa z Poznania.
PABLO Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Kampus przed chwilą na wiadukcie Stella Sawickiego :?:
Gość mmcv Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Pablo nie Ty jechales dzis kolo 19:30 jana pawla , jechalem za Toba (KR xxxAC? ) od PK do Ronda ja prosto Ty w lewo jak dobrze pamietam .
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Pablo nie Ty jechales dzis kolo 19:30 jana pawla , jechalem za Toba (KR xxxAC? ) od PK do Ronda ja prosto Ty w lewo jak dobrze pamietam . pewnie Pablo na spota :gwizdanie: A Ty dlaczego nie podjechałeś
PABLO Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Pablo nie Ty jechales dzis kolo 19:30 jana pawla , jechalem za Toba (KR xxxAC? ) od PK do Ronda ja prosto Ty w lewo jak dobrze pamietam . Tak to ja byłem A wiesz co że tak kminiłem czy to ty właśnie bo mało jeździ w M-Pakiecie E91 Nie powiem przód Twojej Bety we wstecznym lusterku robił wrażenie Kurczę jak bym poznał po nr rejestracyjnym to zaciągnął bym Cię na spota hehe
jarko Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Kolega Boseron widziany na ul.Kobierzyńskiej. Pozdrawiam ponownie
Rekomendowane odpowiedzi