Lutek90 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 mam pytanie do fachowców jest jakiś praparat do usunięcia rys/przetarć na skórzanych fotelach czarnych czy trzeba to oddać do profesionalnej firmy zajmującej się renowacją skóry?
jacek70 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Samemu nic nie zrobisz. Środki dostępne na rynku to tylko nabłyszczają ewentualnie czyszczą. Głębokich rys , przetarć lub pęknięć nie usuniesz. No chyba że u tapicerka.
_Makki_ Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Oj zrobisz samemu zrobisz. Tylko czy bedzie Ci sie chcialo no i jakie fundusze chcesz na to przekazac. lederzentrum.pl - tu znajdziesz wszystko potrzebne do renowacji skory, np szpachle, klej, pad szlifujący, farbe, utrwalacz itp itd...
bartasg1 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 czy ktoś już próbował farbować skórę dostępnymi środkami z allegro bądź lederzentrum? mam przetarcie i odbarwienie po foteliku dziecięcym :/
Griffe Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Tak, bedzie git jesli dobrze dobierzesz odcien.
ivan1977 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Dzis robiłem kiere i fotel czymś takim http://allegro.pl/saphir-krem-do-renowacji-skory-rysy-zadrapania-i4473847364.html i powiem ci że wyszło to całkiem
miferA4B5 Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Odgrzeje kotlecika ivan dlugo efekt sie utrzymywal ?? starczy taka tuba na komplet foteli ??
sentinell Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Ja uzywam od dawna szpachli do skory, farby w roznych autach, z firmy Future Clinic, polecam
Coltrane Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Odgrzeje kotlecika ivan dlugo efekt sie utrzymywal ?? starczy taka tuba na komplet foteli ??
ivan1977 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Odgrzeje kotlecika ivan dlugo efekt sie utrzymywal ?? starczy taka tuba na komplet foteli ?? Ja 1 tubą zrobiłem kiere i siedziska foteli z przodu i jeszcze trochę mi sie zostało efekt do dziś ten sam co po zabiegu nic się nie wyciera itd jestem naprawdę zadowolony z efektu
marekk124 Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 na małe rysy dobrze sprawdza się tłusty krem np. nivea
jazzman Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Dzis robiłem kiere i fotel czymś takim http://allegro.pl/saphir-krem-do-renowacji-skory-rysy-zadrapania-i4473847364.html i powiem ci że wyszło to całkiem Również mogę jak najbardziej polecić ten środek. Użyłem kremu na kierownicę i efekt super. Jeżdżę juz prawie 2 miesiące i nic się z tym nie dzieje. Oczywiście trwałość na kierownicy w dużej mierze będzie zależała od potliwości dłoni.
jhimo Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Saphir juz kupiony, jutro za to sie zabiore i dam znac co i jak
Lukasz eS. Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Saphir juz kupiony, jutro za to sie zabiore i dam znac co i jak No i jaki efekt?
MiiichalQ Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Witam Panowie mój kolega jeździ do mieszalni farb i dorabia specjalne spray do skóry i powiem wam że na drobne przetarcia wychodzi super , tylko trzeba to robić cienkimi i dokładnymi warstwami żeby potem nic się nie kleiło i wtedy jakieś mleczko na to nie wiem jakiego on stosuje ale skóra wychodzi bomba i nie do poznania ze malowana.
deafca Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Do takich rzeczy trzeba mieć sprawna ręke i tone cierpliwości . Jest tutaj jakiś kolega co się profesjonalnie zajmuje , potrzebował bym trochę odświeżyć moja skórę .
MiiichalQ Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) Do takich rzeczy trzeba mieć sprawna ręke i tone cierpliwości . Jest tutaj jakiś kolega co się profesjonalnie zajmuje , potrzebował bym trochę odświeżyć moja skórę . Zgodzę się z tobą kolego ale jam będę łokieć malował teraz z beżowego na biało więc zrobię zdjęcia przed operacją i po niej i pokaże jak wygląda efekt Edytowane 4 Maja 2015 przez MiiichalQ
Rekomendowane odpowiedzi