cabanmat Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam panowie... Ostatnio zmieniłem oponki zimowe z felgami 185/65/R15 na letnie na ori alufelgach 205/60/R15. Nie wiem dlaczego ale zauważyłem że auto samo ściąga w lewo... Widzę to nawet chyba po kierownicy sama układa się kilka stopni w lewym kierunku... Znajomy oponiarz wszystko wyważał i nic nie mówił.... Jak podjadę na ścieżkę to wybadają co jest ?
fan_VW Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 to witaj w klubie i mnie tez sciągalo i okazalo sie ,że drut w 1 oponie ( opona 3 letnia kleber ) pękł troche sobie i opona niby wydawała sie ok a jednak taka nie byla .wymienilem na starsza jakas zparciałą na próbe i nic nie sciaga. teraz juz widze ze wszystko na lipe robia ,lepsze starsze szroty jak nowsze ps :skad wiem ze drut pękł ? znajomy ma takie urzadzenie do tego
cabanmat Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 To jechać jeszcze raz do oponiarza żeby testował ?
Fido Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Oj Kaban, jedź lepiej na sprawdzenie zbieżności.
Rekomendowane odpowiedzi