kozak_patryk Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam i chciałbym zaprezentować mój nowy nabytek ..zwykły jak na razie ale będzie koks z czasem .. Z góry będzie podstawa a niżej będę opisywał co będzie zrobione..... Plany wielkie ...... Audi a6 C6 2.0 tdi przebieg 165393 Wyposażenie S-line wywnętrzę ale nie oryginalne Fotele s-line czarna górna kiera s-line z multifunkcją kolorowa navi panel klimy już z wyświetlaczem Blixen spryski tempomat hmmm nie wiem co jeszcze z czasem będę wszystko poprawiał i dopisywał szczegóły ponieważ nie do końca z wszystkim się jeszcze zapoznałem Zrobione olej MOTUL 5W30 Specific filtr oleju paliwa kabiny pomalowane zaciski na czerwono fele 18
wladi Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Patryk teraz to pójdziesz grubo po bandzie...
kozak_patryk Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 DZIĘKI Domi mody będą na 100 tak jak były w b5
HarryH Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 lux maszyna tylko szkoda ze nie 3.0 tdi
Rekomendowane odpowiedzi