bastek93 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Cześć!Miesiac temu zakupilem swoje drugie A4 tym razem z silnikiem 2.4 V6 BDV 170KMAuto jeszcze chwilowo na zimowych stalówkach ale w najbliższych planach są 18' z Audi RS4 B7 w czarnym kolorze Chwilowo nie ma czym sie jeszcze chwalic ale wstawiam jedną fotke zrobioną na szybciora Samochód kupiony w salonie w Poznaniu pod koniec 2002r.W 2007r został kupiony przez Pana Lekarza który do samego końca serwisował je w ASO Odrazu po kupnie został wymieniony rozrząd olej i filtry Modyfikacje: Koła: wzór RS4 B7 czy S-Line (jak kto woli) 18 cali Opony: Nankang Ultra Sport NS-II 225/40/18 Sprężyny: Weitec -5cm Środki lamp pomalowane na czarno Ramka grilla i zderzaka pomalowane na czarno Xenon 6000K Polerka: Pasta G3 + wosk Poorboy Red+ na specjalne okazję Detailer Shiny Garage Almnond Quick Detailer Dalszych planów mnóstwo! w pierwszej kolejności nowe sprzegło i dwumas Edytowane 8 Stycznia 2015 przez bastek93
Gość Edyta Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 no panie popraw opis no i prosi się o więcej fot:whistling:
bastek93 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 a w czym popełniłem błąd? jestem tu nowy i jeszcze sie troche gubie fotek więcej będze w ciągu najbliższych dni bo chwilowo stoi na wymianie rozrządu
Gość Edyta Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Nie błąd ;-) ale więcej info by się przydało
peacenotwar Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Pozwolę się wpakować w temat Chyba nie ma lepszej felgi do b6 niż te eresy bastkowe b6:
bastek93 Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Opublikowano 3 Maja 2014 coś foty nie stroją wrzuciłem jedno w temat
bastek93 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Opublikowano 15 Maja 2014 naładowałem aparat, jutro skocze na jakąś sesje
bastek93 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Troche nowości: ' alt='20rqxi9.jpg" alt="20rqxi9.jpg">'> Edytowane 8 Stycznia 2015 przez bastek93
krzysiekvtec Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 ładna, prawie jak seria ale ma to cos w sobie
bastek93 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2015 ładna, prawie jak seria ale ma to cos w sobie Z zewnątrz poza dokładkami w kolorze raczej sie nic nie zmieni będe tylko nadal walczył z lakierem
Animal Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 ładna, prawie jak seria ale ma to cos w sobie Z zewnątrz poza dokładkami w kolorze raczej sie nic nie zmieni będe tylko nadal walczył z lakierem Tak się tylko mówi, nic nie będę rezał, niczego zmieniał itp. Posiedzisz trochę więcej na forum, poczytasz, pooglądasz i szybciutko zmienisz zdanie i uwierz, że wiem co mówię
bastek93 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2015 ładna, prawie jak seria ale ma to cos w sobie Z zewnątrz poza dokładkami w kolorze raczej sie nic nie zmieni będe tylko nadal walczył z lakierem Tak się tylko mówi, nic nie będę rezał, niczego zmieniał itp. Posiedzisz trochę więcej na forum, poczytasz, pooglądasz i szybciutko zmienisz zdanie i uwierz, że wiem co mówię hah! w pierwszej kolejności bym chciał troche wnetrze zmienić jakieś półskóry czarny sufit jakieś listwy pomysłów jest sporo zobaczymy ile sie da zrobic
Gac3k Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Trochę nowości: "Mięso wędliny drób" Felga piękna!!!
Rekomendowane odpowiedzi