PMRudy Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Witam. Takie szybkie pytanko. Chcemy z moją narzeczoną wziąć ślub cywilny w Polsce. Jesteśmy z tego samego powiatu, lecz z różnych gmin. W której gminie powinniśmy się zgłosić z chęcią zawarcia związku małżeńskiego?
Someonik Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 jest to bez różnicy. musicie przedłożyć tylko swoje dokumenty akty urodzenia
PMRudy Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Czyli tam gdzie bliższy termin tam lepiej?!
Fido Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Chłopie nie pakuj się w małżeństwo. Zastanów się jeszcze.
PMRudy Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 heh, tak wiem. każdy tak mówi. no ale cóż mieszkamy w Niemczech i już od 2-óch lat płacę tzw. BYKOWE. rozumiecie
Fido Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Oki oki. Czemu jako kawaler masz mieć lepiej jak inni.
PMRudy Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 no "trochę" euro ucieka jak się jest kawalerem ;/ dobra dzięki koledzy za informację. lecę bo na HBO będzie dzisiaj 4-ty sezon Gry o Tron dobrej nocki życzę.
sokal Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 heh, tak wiem. każdy tak mówi. no ale cóż mieszkamy w Niemczech i już od 2-óch lat płacę tzw. BYKOWE. rozumiecie Potraktuj to jak umowę na czas nieokreślony i ciesz się z życia Koniec końców i tak wyjdzie taniej
dzik Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 jeszcze za bykowym zatęsknisz :polew:
Krzycho81 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Standardowo żona staje sie milsza w okolicy wypłaty.
Rekomendowane odpowiedzi