areckzur Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Witam wszystkich,planuję zakup kierownicy od s4ki b5 Mianowicie chodzi mi o to jaka dokładnie mogę włożyć,ponieważ wiem że sa roznice w wieloklinach. Na co zwrócic uwagę,pzdr. ps. jeżeli takowy temat przewinal sie juz na forum to sorry ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Dzieki !
ŁYSY44 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 jeśli masz auto z 2000r jak w profilu to potrzebujesz z dużym wieloklinem
karol24 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 A jeśli masz u siebie mały wieloklin, kupujesz przejściówkę na duży ale tak jak kolega wyżej pisze, powinieneś miec duży u siebie.
BłażejA4 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam! Mam pytanie związane z tematem. Mam złożoną kierownice od s-ki, ale jest już przetarta i chcę ją wymienić. Jeżeli moje auto jest z 96 roku to czy jest tam już przejściówka, czy też wychodziły kierownice od s-ki z małym wieloklinem? Z góry dzięki
OLI_B5 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zależy czy masz przedliftową czy poliftową , jak masz poliftową to pewnie masz redukcje albo kolumne zmieniona na lift
Reggi Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witam! Mam pytanie związane z tematem. Mam złożoną kierownice od s-ki, ale jest już przetarta i chcę ją wymienić. Jeżeli moje auto jest z 96 roku to czy jest tam już przejściówka, czy też wychodziły kierownice od s-ki z małym wieloklinem?Z góry dzięki Pawnie masz kierownicę taką jak w S6 C4 ..trójramienna ze znaczkiem na wąski wieloklin.
Rekomendowane odpowiedzi