djchester Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) SiemaPostanowiłem w końcu przedstawić wam moje auto , auto posiadam już od prawie roku, troszke się w nim zmieniło i w zasadzie chyba na tym stadium pozostane . Audi kupiłem przywiezione z niemiec, przebieg w miare realny 201 tys obecnie ( wgląd w serwis w niemczech w miare go potwierdził ale do kończa pewności nie ma )Silnik1.8 ARG bena plus podtlenek lpgRok produkcji 1999Wyposarzenie:4xel szyby2xgrzane posladyclimatronic1/2Fis czy jak to tam się zwie hehePodobno pakiet Sline (polerowane listwy na progach, w środku zamiast tandetnego wykończenia drzewem aluminiowa listwa)6xair bag ( przód, fotele, kurtyny)Seryjny subwofer z tyłuRadio JVCZmianyPuki co to zawieszenie z Ski (podobno) bądź co bądź obniżyło o około 40mmFelgi 18 calowe z et35 plus oponki 215/40 R18, co spowodowało wyrównanie felgi z błotnikiem z przodu a do tyłu musze włożyć małe dystanseTyle, Zdjęcie po zakupieI chyba tyle Po zakupie:Następnie zawias i felgii: up 15.09.2014 [/img] Edytowane 15 Września 2014 przez djchester
karol24 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ładnie się prezentuje:wink: koło niezłe jak dla mnie ale efektu nie ma bo zawiecha wysoka:decayed:grzane pupce, tego mi brakuje u mnie więc zazdroszczę
Wojtaz Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Kolorek jest elegancki Jakbyś chciał przyciemnić szybki, to będzie to fajnie się komponować z czerwonym. Jeżeli chodzi o zawiechę, to jak dla mnie jest Ok, zglebić przecież zawsze można, ale jak wiadomo coś kosztem czegoś Ja się przesiadłem do swojej z francuza, więc dla mnie 17' to już było twardo
Arkadiush Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 ładnie na tych felgach stoi lekko w dół
djchester Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2014 obniżył bym ale nie ma sprężyn -60 chociaz na przód bym włozył bo ciut wyżej stoi, niestety cenie sobie komfort i szybką jazde byłem już bliski zakupu gwintu ale jeszcze nie czas może kiedyś ale bardziej skłonny jestem do zakupu drugiego auta na projekt
chudy30 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 sprężyny -40mm i ganiam po 200km/h i nie ma problemu
djchester Opublikowano 8 Września 2014 Autor Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) ja mam -40, nawet ciut więcej bo mierzyłem przed i po obniżeniu wysokość od ziemi do nadkola. Siema jako że temat i tak mało obserwowany ale pochwale się nowymi modami W temacie zmieniła się kwestia zawieszenia wpadł gwint FK więc auto troszke siedzi niżej do tego ciemny front reszte pokaże w krótce jak powymieniam wszystko to pokaże jak wygląda całość Edytowane 8 Września 2014 przez djchester
jacca90 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 jak swieca lampy po przyciemnieniu?
heever Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 też jestem ciekaw sam chce u siebie taki mod lamp, możesz napisać co to za folia?
djchester Opublikowano 9 Września 2014 Autor Opublikowano 9 Września 2014 Lampy rozklejalem i malowałem w środku, idealnie nie wyszło bo nie ma wprawy do tego, odblysnik od długich nie jest pomalowany, przynajmniej część odblaskowa. Jak świecą jeszcze nie wiem ale myślę że na długich nie będzie różnicy. W golfie 3 tak pomalowane lampy świeciły tak samo jak przed. Ja jeszcze jestem przed testami.
heever Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 aha myślałem, że masz tam folie zarzuconą po prostu
djchester Opublikowano 9 Września 2014 Autor Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) jedna lampa lekko się rozeszła jak podgrzewałem opalarką i śrubokretem lekko ranty z drugą było dużo więcej walki ale udało się. mogę w całości pokazać audi dla tych którzy mówili aby było niżej [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] Edytowane 15 Września 2014 przez djchester
Rekomendowane odpowiedzi