dziki pzs Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zakupiłem ją w marcu 2008 / została przytargana z Holandii / 1.9 TDI AFN rocznik 1997 Wyposażenie: klimatronik 4 poduszki pow. el. szyby i lusterka tempomat 2 podłokietniki skórzana kiera abs wspomaganie itd 15 calowe stalówki + kołpaki ;( Przeprowadzone mody: Felgi 17cali / 9 cali Alarm + domykanie szyb i centralnego z pilota Sprzęt grający : radio JVC, wzmacniacz Blaupunkt, sobwoofer JBL, tylne seryjne głośniki również pod wzmacniacz Ringi w zegarach i wreszcie chip u Rogala - sprawiający frajdę moment obrotowy 307 nm EDIT: Nowy sezon nowy image Wywaliłem katalizator Zaślepiłem EGR Wyczyściłem i wypolerowałem kolektor dolotowy Zmienione lampy przód na II lift + białe kierunki boczne Xenon 5000K i wreszcie gleba : zawieszenie Eibach 35/35 + twardsze odboje Sachs Wnętrze: Zmiana kolorystyki radia Wskaźnik doładowania turbo Auto Gauge w obudowie na słupek. Tak się to wszystko prezentuje : Dalsze plany na 2009: Front intercooler i ???
sokolnh Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 ładna, fajne felgi tylko troche taka spłaszczona
dziki pzs Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2008 ładna, fajne felgi tylko troche taka spłaszczona Poprawiłem foty :>
Darev Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Na pierwszych fotkach to autko z tymi kołpakami to przypomina mi '80 , no ale te alu to naprawde poprawiły całość Może znajdą się jeszcze fotki wnętrza???
radzio-tcz Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 dobra furka:) tylko bym lampy pozmienial
michu93 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 ladnie ladnie ale zdjecia wnetrza by sie przydaly wypoleruj sobie koncowke tlumika :] i powodzenia w modach zycze [br]Dopisany: 27 Sierpień 2008, 23:43 _________________________________________________a i glebe tez bym tu widzial
dziki pzs Opublikowano 23 Września 2008 Autor Opublikowano 23 Września 2008 Gleba być może będzie w przyszłym roku. Puki co zapodałem foty wnętrza, i lamp po rezaniu.
Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 No ..srebrna Fele z polerowanym rantem ? Zawias w dół nieunikniony Kolego wpadaj na spoty Warszawskie , nie ma sie co czaić
dziki pzs Opublikowano 23 Września 2008 Autor Opublikowano 23 Września 2008 No ..srebrna Fele z polerowanym rantem ? Zawias w dół nieunikniony Polerowane Kolego wpadaj na spoty Warszawskie , nie ma sie co czaić Trzeba będzie :>
qoperek Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 tak co do radia to mogloby byc czarne bo pasuje jak swini siodlo ale to moje zdanie
dziki pzs Opublikowano 23 Września 2008 Autor Opublikowano 23 Września 2008 tak co do radia to mogloby byc czarne bo pasuje jak swini siodlo ale to moje zdanie Zdecydowanie powinno być czarne, ale srebrne zostało mi z poprzedniego auta. Jest jeszcze na gwarancji i bardzo dobrze gra, więc szkoda mi zmieniać.
qoperek Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 no ja mialem w popszednim szare i sprzedalem bo w audi koles mial jvc ale czarne z czerwonym podswietleniem i chcial wyjac ale wycyganilem od niego
audi.wielun Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Zapodaj kiere taką jak ja mam.Reszta miodzio
dziki pzs Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dodałem nowe foty po zimowo - wiosennych modach.
ykk Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 dziki pzs jest pieknie.. Teraz jeszcze cos ciekawego do tylu
dziki pzs Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2009 dziki pzs jest pieknie.. Teraz jeszcze cos ciekawego do tylu Dziękóweczka
Rekomendowane odpowiedzi