e2rd-85 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Witam. Przy kręceniu kierownicą przy bardzo wolnej jeździe (np. wyjazd z parkingu) słychać taki leki dźwięk jakby guma o gumę ocierała ( takie głuche pisknięcie). Nie słychać tego cały czas jak kręce kierą, tylko jedno krótkie, przygłuszone pisknięcie Zawieszenie miodzio zero luzów, stuków itp. Auto jedzie prościutko jak po sznurku . Mam tak od kiedy półtora roku temu przywiozłem ją z Niemiec i nic złego się nie dzieje , ale dopiero teraz pomyślałem że was zapytam żeby zaspokoić swoją ciekawość. Czyto ta guma na wahaczach tak pracuje ?
oca69 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Umnie był taki dziwęk . Wymieniłem końcówki drązków i spokój
jacek70 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Miałem.to w ADR do wymiany wahacz dolny, przedni.
e2rd-85 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Dzięki za pomoc Panowie . Jednak z wymianą się wstrzymam . Tak jak mówiłem w sterach zero luzów , zero pukania ( i to nie takie "zero pukania" z ogłoszeni na allegro:naughty: Tylko serio . + ostatnio na szarpakach ( przy przeglądzie) poprosiłem znajomego żeby dobrze się przyjrzał i jest OK .
Arturoo Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Guma w ścianie grodziowej? napisz coś więcej.........
OLIVER Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 tu jest podobny temat.... http://a4-klub.pl/uklad-kierowniczy-97/skrzypi-skrecie-kierownica-261209/
Rekomendowane odpowiedzi