Zymek1989 Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Mnie się wydaje, że mój AWX dobrze idzie ten Twój to pocisk pewnie wygląd
julekF1 Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Opublikowano 6 Maja 2014 Mnie się wydaje, że mój AWX dobrze idzie ten Twój to pocisk pewnie wygląd nie zaprzeczam, auto jeździ całkiem sprawnie:decayed: a co do AWX to ja miałem AVF i powiem szczerze, że to bardzo fajne i bardzo dynamiczne motory.
maxim Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Na sto procent umówimy się kiedyś na oglądanie twojej torpedy. Autko marzenie. Pozdrawiam.
julekF1 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 Na sto procent umówimy się kiedyś na oglądanie twojej torpedy. Autko marzenie. Pozdrawiam. zapraszam.
julekF1 Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Opublikowano 18 Maja 2014 no patarda V8 no fakt, V8 to jest TO!! Wrażenia akustyczne są świetne! Już nie mogę się doczekać na nowy układ wydechowy:decayed: ---------- Post dopisany 18-05-2014 at 13:25 ---------- Poprzedni post napisany 07-05-2014 at 15:36 ---------- A więc S4 doczekało się nowego wydechu Katy poszły w odstawkę Zamiast nich są po 3 puchy przelotowe na stronę, połączone x-pipem dla wyrównania ciśnień w układzie Ostatnie puchy walcowane z nierdzewki plus końcówki 80mm Tak to mniej-więcej wygląda: Wydech przy stałych obrotach jest bardzo dyskretny co w połączeniu z dobrze wygłuszoną kabiną kompletnie nie popsuło komfortu jazdy:decayed: Natomiast przy raptownym dodaniu gazu drze się całkiem przyjemnie. Mam krótki film który jednak nie oddaje do końca pracy układu (motor i wydech nie są do końca rozgrzane): Mnie satysfakcjonuje a do tego auto fajniej jedzie niż przy standardowym wydechu
andr3i Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 fajna zabawka :kox:gratki i oby sie dobrze sprawowala
julekF1 Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Opublikowano 19 Maja 2014 Ciesze się, że się podoba:decayed: Teraz czas na zaworki pod kolektorem ssącym i chyba zdecyduje się też na nowy rozrząd Potem hamulce:naughty:
julekF1 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 Ludzie pewnie spier.. na ulicach po mojej mieścinie staram się jeździć tak, żeby nie było takich sytuacji. Ale powiem szczerze, że przy tym wydechu liczba ludzi, którzy odwracają głowy jak usłyszą nadjeżdżającą eSkę znacznie wzrosła:decayed:
winczako Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 ........ eSkę znacznie wzrosła:decayed: w zasadzie wykluczyłbym głuchoniemych, sparaliżowanych, ślepo zakochanych i martwych.
biggman Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Piękna sztuka, widać zadbana S-ka, gratki
julekF1 Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Opublikowano 31 Maja 2014 ok , czas na dalsze prace na eSką przyszedł czas na rozrząd (kompletny, wszystkie łańcuch, napinacze i ślizgi) do tego nowe uszczelki kolektora ssącego i zaworki olejowe pod kolektorem nowe uszczelnienie dekli zaworowych (także kompletne) nowy pasek mikro na przód plus rolka prowadząca i napinacz simeringi wału, nowa przednia poduszka motoru, osuszacz klimy i jeszcze kilka pierdół.... W poniedziałek wyjeżdżamy z motorem i skrzynią z auta, więcej info i foto w miarę postępu prac 3majcie kciuki:decayed: mam nadzieje, że wszystko pójdzie zgodnie z planem....
Rekomendowane odpowiedzi