Piteros1 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 siemka mam a bagazniku wzmake i tube, i w momencie gdy mialem zalaczona dolozona tube to orginalna sie rozlaczala, ostatnio musialem cos przewiesc odlaczylem tube dolozona, i teraz nie chce sie zalaczyc, ciagle gra ta serujna ?? ocb ?
Tom A4 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 bezpiecznik we wzmacniaczu sprawdzony / sterowanie,zasilanie jest ? odłączyłeś zasilanie wzmaka na czas transportu ? wzmak nie może pracować bez obciążenia, słuchałeś radia ?
Piteros1 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2014 bezpiecznik we wzmacniaczu sprawdzony / sterowanie,zasilanie jest ? odłączyłeś zasilanie wzmaka na czas transportu ? wzmak nie może pracować bez obciążenia, słuchałeś radia ? bezpiecznik sprawdzony, zasilanie jest, na czas rozlaczony, guzikiem ktory mam dodatkowo wmontowany w konsole, seryjna tuba tez sie nie zalaczyla odrazu tylko po czasie, nie wiem na jakiej zasadzie dziala przelaczenie, kiedys ja wyciaglame to po ponownym podlaczeniu samo rozloczylo serie i zalaczylo dolozone
Tom A4 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 musisz sprawdzić sterowanie czy jest bez tego nie ruszy
Piteros1 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2014 musisz sprawdzić sterowanie czy jest bez tego nie ruszy czyli te dwa chinche z tylu radia?
Piteros1 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2014 u mnie remote jest nie podlaczone ogolnie, ale jest naprawione juz dziala, u mnie do wzmachy ida dwa kable + i - i jeden jest taki z symbolem mostu podnoszonego to tam mam podlaczony plusowy z radia puszczony przez guzik(w sumie niepotrzebny w gasi wzmache po stacyjce) ktorym zal/wyl wzmacniacz, probowalem pod to podlaczyc ten remote ale nie dziala, czyli przez to nie dziala mi regulacja wzmachy z pozycji radia??
adadur Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zapodaj foty tych przewodow Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi