soolek Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Tylko, żeby cię "głąb nie świeżbił" nią jeździć przed egzaminem - szybko się można pożegnać z prawkiem zanim się je dostało Bryczka fajna.
szybki34 Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Witam, gratuluję wyboru silnika, mógłby być jeszcze avant. Za jazdę bez uprawnień jest mandat i tyle.
PABLO Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Gratuluję ładnej Nie ma jak się cieszyć w własnej audiczki do tego kupionej za własną kaskę :> Powodzonka i szerokości Czekamy na mody
august Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Zadowolony jesteś z głośników? Zastanawiam się nad kupnem takich JBL, albo PB 16cm - zastanawiam się czy na prawdę warto rezać...
spawacz5 Opublikowano 26 Września 2008 Autor Opublikowano 26 Września 2008 Co do głośników to ciężko mi się wypowiedzieć bo słuchałem na nich muzy łącznie jakieś pół godzinki. Na pewno jest o niebo lepiej od fabrycznego setupu. W październiku mam zamiar dokupić do kompletu subwoofer JBL-a i wzmaka JBL-a lub Pioneer-a i wtedy powinno być git. Jak na razie jest ok, ale basu troche brakuje. Myśle że po wsadzeniu 16cm też będzie trzeba dokupić subwoofer więc nie wiem czy jest sens... Ja kupiłem za 13zł plastikowe "przejściówki" z 10cm na 13cm, przykręciłem głośnik, zwrotnice przykleiłem do ścianki boczka, przykręciłem do drzwi i gra Robiłem to z kolega po raz pierwszy w życiu i zamontowanie głośników w drzwiach przednich i tylnej półce zajęło nam 5 godzin. Jest to zestaw do normalnego słuchania muzyki, nie do zagłuszania wszystkiego w obrębie 10 metrów
v1ck Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Gratuluje zakupu! ja swoja sprowadzilem 2tyg temu z niemiec i czekam na tablice no i prawko zdalem 2tyg temu i wciaz czekam az mi wydadza wrr.. juz by sie chcialo pojezdzic ps. moja rowniez z ciezko zarobionych w irlandii eurasow ale oplacalo sie ! jak zalatwie wszystkie papiery to pokaze ja ps2. Ile czekaliscie az wydadza wam prawko? ja czekam juz 2 tyg i nic nie slychac na ten temat ;/ pozdro
neever Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Całkiem niezła audiczka Tylko mam pytanko: Kiere to sam przekładałeś czy już taka była?? O ile mi dobrze wiadomo to taka kiera było dopiero w rocznikach od 97? ps2. Ile czekaliscie az wydadza wam prawko? około 10 dni. PS. Widzę że więcej osób wyjeżdza za miedzę zarobić na pierwsze auto Też pracowałem ciężko u szwabów :> ale się opłaciło :>
v1ck Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 ps2. Ile czekaliscie az wydadza wam prawko? około 10 dni. ja juz czekam 18 dni i nic...
spawacz5 Opublikowano 1 Października 2008 Autor Opublikowano 1 Października 2008 Kierownica już taka była. Wydaje mi się, że nie masz racji bo mam ją w kodach wyposażenia: 2PV = sportowa, skórzana, trójramienna kierownica mój egzemplarz ma również seryjnie obniżone zawieszenie 1BE. Pozdrawiam
Chris86 Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 strzałeczka Ja mam 1.8 125KM , gdybym teraz kupował moze bym wzioł turbo ,ale słyszałem ze turbiny szybko padaja Mimo to chetnie bym pomykał z takim piecem....150 KM Ogien .....I po czasie bym ja ogarnoł
Siwy1122 Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Ja to z mojego ADR jestem w 10000000% zadowolony
franio Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 ale tapicere, to nie mazac samemu tylko dobrze wyprac i to przynajmiej dwa razy, taka jasna to wyobrażam sobie jak wszystko widac
spawacz5 Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 Na pranie tapicerki pojade jak bede miec prawko Kolejne modyfikacje... Na listopad przewidziana wymiana zderzaka na wersje z Audi S4
franio Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 lampy mogłeś już dać zespolone... :gwizdanie:
spawacz5 Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 Nie chcialem ciac w tym blotniku. Reflektory sa tak spasowane, ze nawet nie widac, ze sa oddzielnie. Mnie sie podoba..
wesz82 Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 fajna furka i silniczek też niczego sobie :tongue4:pomyśl nad delikatną ściemą a lampki na tył ja bym założył diody ale na to zawsze jest czas miłego smigania AEB
ykk Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 spawacz5 Pieknie.. Teraz jeszcze tylko zmien te pomaranczowe kierunki..
spawacz5 Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Opublikowano 19 Lutego 2009 Zmienie, zmienie.. W nastepnym tygodniu beda progi od S4
Rekomendowane odpowiedzi