TOM3K Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Witajcie . Moje autko to Audi b5 z 1997 r. z silnikiem AHU czyli skromne 90 km ;| . Kupiłem je w lipcu 2013 od handlarza który zapewniał że jest na "tip-top" , tak było przez pierwszy miesiąc później pierwsza przygoda w Opolu gdy brakło wstecznego na parkingu . Czyli do wymiany skrzynia a przy okazji sprzęgło . Po jakimś czasie doszly inne pierdoły i tak już się nazbierała ładna sumka...(Była chwila zawachania i auto stało na sprzedaż) Ale nie dawno skończyłem robić wszystkie rzeczy które wymagały naprawy bądź wymiany tak więc przyszedł czas aby troche upiększyć Audiczke .Na wyposażeniu skromnie:-4 poduszki-Klimatronik-2x elektryczne szyby-elektryczne lusterka-podłokietnik z tyłu i dzielona kanapa-domykanie szyb-zamykanie drzwi od środkai to chyba na tyle Jak narazie dużo nie zrobiłem przy niej , ale o to rzeczy które wymieniłem:-Podświetlenie na LED (niebieskie)-Jakoś grające audio z wygłuszeniem przednich drzwi (maty czekają na bagażnik)-Wywalony Kat-Felgi 16" do tego nóweczki opony Michelin Enegry saver+ 205/55/16-Montaż podłokietnika-Wywaliłem popielniczke a w miejsce tego mały schowekAuto ma grill kamei i lampy jakieś tam niby soczewkowe ale to nie jest moj "mod" tylko poprzedniego właścicielaSam wiem że auto w tym stanie to prawie seria hmm, jako że temperatura na się podnosi przychodzą do głowy co raz nowsze pomysły .Moje plany na dzień dzisiejszy to:-Zmiana radia na 2 din - Wszystko jest, czeka na montaż-Montaż FiS-Demontaż listw dolnych z drzwi-Lampy raczej z polift (przód/tył) - SĄ !! -troszke go obniżyć ( zbyt dużo nie moge bo codziennie dojeżdzam do pracy)-Felgi myśle nad 17" być może 18" (te obecne troche małe)- 18" będą w następnym tyg na aucie -delikatnie przyciemnić szyby jakieś 40%-Klapa tył USA-Fotele recaroA co do mechaniki to narazie nie mam pomysłów może coś mi doradzicie A4 planuje jeździć jeszcze jakiś czas więc nie boje się w nią wkladać pieniędzy i poświecać czasu )Zdj są jeszcze bez felg które są obecnie bo były robione jakiś miesiąć temu ale jutro postaram się zrobić nowe zdj A i brewki są ściągnięte bo obrzydliwie to wyglądało ...zdj w obecnym stanie... Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez Tomaszia4
enzo83 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Plany zacne,zatem powodzenia w modzeniu!Blaszki ,,DOL'',skąd dokładnie jesteś?
TOM3K Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Opublikowano 9 Lipca 2014 Z Okolic Twardogóry ---------- Post dopisany 09-07-2014 at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany 25-04-2014 at 18:45 ---------- Dzisiaj wkońcu nowe lampy polift Tylko jeszcze tego kamei'a trzeba wywalić bo nie pasuje Także Kaju zjawie się jednak po tego grila
enzo83 Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 No od razu lepiej!Jeszcze tylko grill z polifta i gitara:)a i koniecznie zerwij naklejkę OOOO OOOO z przedniej szyby:P
TOM3K Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) wiem wiem. Tylko nie wiem czy teraz się w to warto bawić No od razu lepiej!Jeszcze tylko grill z polifta i gitara:)a i koniecznie zerwij naklejkę OOOO OOOO z przedniej szyby:P Grill jest , a naklejka już w koszu 2 din zamontowane Teraz trzeba coś odłożyć na rns-e . Założyłem też 18'' Dezent S kratki nawiewu poliftowe i poliftowe słupki środkowe gwint bedzi raczej w nastepnym tyg raczej fk ak street Edytowane 7 Września 2014 przez Tomaszia4
oca69 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Widze mod za modem leci , pozytywnie . Pozdrowienia i do zobaczenia na drodze , spocie ?
TOM3K Opublikowano 8 Września 2014 Autor Opublikowano 8 Września 2014 no było troszke przerwy z modami ale cześci od groma w garażu trzeba było zacząć wkładać to wszystko Spot, jak najbardziej
Dominik5169 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Fajnie idzie Ci projekt do przodu Powiedz jak tam te 90 kucy radzi sb na tych 18-nastkach?bo ja myślę nas 17 na następny sezon i jest dylemat a Ty założyłeś do tego silnika 18
TOM3K Opublikowano 8 Września 2014 Autor Opublikowano 8 Września 2014 Powiem Ci że silnik i osprzęt zdrowy to sobie w miare radzi, ale jak 4 ludzi jedzie i klima włączona to parodia ale jak jade z moją dziewczyną tylko to normalnie się zbiera . aż takiego spadku mocy nie ma na bank lepiej się odbija niż 1.6
Rekomendowane odpowiedzi