wesz82 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Piotrek teraz mnie zastanawia bo gostek co wyrorował mnie z zaciskami tak jak pisałem wczesniej mierzył tarcze i ona miała 270/22 i gostek powiedział ze ona ma lekki rant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 widocznie miales kompet zacisk przedlift jarzmo polift - tak tez moze byc w sumie, dobra informacja dla mnie bo wiem ze nie musze wymieniac zacisku jak sobie zapodam kiedys jarzma z w12 ale watpie ze je dostane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 udalo mi sie znalezc jarzma i zaciski pod 280, ale chce sie upewnic bo nie orientuje sie a cos czytalem ze 2 rodzaje zaciskow i nie wiem ktore lepsze? jakie powinienem szukac? czy brac ten zestaw razem z jarzmami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ja bym bral komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 poka foty tych 280 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawul Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 jarzmo ktore bylo do tego zacisku 269 ogarnie tarcza 22mm on ma identyczny rozstaw jak 280 z tym ze 280 jest glebszy.... tak to w praktyce wyglada.... Przemcio podasz numer jarzm pod tarcze 280 te co kupiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 bda511 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawul Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Piotrek ale mi nie chodziło o numer katalogowy tylko jaki jest na jarzmach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Poda mi ktos wymiary jarzma pod 280? Chce sprawdzic przy kurierze czy mnie sprzedajacy w konia nie robi bo cos za tanio mi sprzedal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 na oko widac ze sa wieksze, znajdz foty w necie takich i takich, to jak roznica miedzy 288 a 312 na przod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Wydaja sie duze.. A jakies oznaczenia na jarzmach powinny byc? Bo cos tu jest ale ciezko odczytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 w necie znajdziesz dokladne fotki, albo na allegrojutro bede mial 269 poliftwe z d2 w rekach wiec ci powiem jakie maja oznaczeniapoza tym bede mial na sprzedaz jarzma od d2 przedlift czyli pod 269x20 jakby ktos chcial, z 60zl za obydwa bede chcial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawul Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Piotrek ja bym chciał jakby obsłuzyły tarcze 22 mm. Edytowane 14 Marca 2016 przez sawul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Panowie, a piasty tylne z Passata B5 nie byłyby lepsze niż te z AUDI 100? Naciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Piotrek ja bym chciał jakby obsłuzyły tarcze 22 mm. moze da sie je delikatnie podfrezowac, ale zobacze dopiero jak bede mial je w rekach mam jeszcze na sprzedaz jarzmo z passka 2.5tdi 4 motion pod 256x22 bo mi jedno zostalo, ewentualnie moge je pomierzyc wtedy bedzie odnosnik ile pod 280mm powinno mierzyc wysokosci w okreslonych punktach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 powiedzcie mi ze to to.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 od srodka otworu na prowadniczke pod gumka do srodka otworu montazowego jarzmo mam 75mm, w 280 powinno to byc ok 97mma od krawedzi prowadniczki po ktorej porusza sie klocek do srodka otworu sruby zwrotnicy mam 67mm gdzie w 280 powinno byc ok 89mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Jutro pomierze, oby to byly te dobre bo cena mnie skusila od srodka otworu na prowadniczke pod gumka do srodka otworu montazowego jarzmo mam 75mm, w 280 powinno to byc ok 97mm a od krawedzi prowadniczki po ktorej porusza sie klocek do srodka otworu sruby zwrotnicy mam 67mm gdzie w 280 powinno byc ok 89mm Od srodka otworu prowadniczki do srodka otworu do srodka montazowego jarzma mam 85mm czyli zgadza sie mam te pod 280 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Pawel ile Cie wyszly zaciski z jarzmami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Booster ale nie napisałem, ja eskowe 256 mierzylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi