15lolo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 witam otoz kupilem anb 1.8t i ktos tam grzebał, nw czy jest dobrze czy ktos ma jakies zdjecie od storny rozrzadu jak sa podlaczone te dwa wezyki co ida przez obudowe rozrzadu , wiem ze dv jest odwrotnie zalozona musze poprawic
Danny Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Przyczyn może być dużo jak auto nie jedzie. DV musisz podłączyć tak a żeby podciśnienie które idzie z kolektora wchodziło pionowo a nie z boku, ale tak jak mówie opisz bardziej usterek bo, przyczyn, że auto nie jedzie może być mnóstwo
KYLOMC Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 pełno schematów na necie posprawdzaj wszystko jak powinno być ,sprawdź błędy ,zrób logi
15lolo Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Opublikowano 5 Maja 2014 turbo padlo jedynie nie jestem pewien od Dv idzie przewod do 1 czy 2 zaworka pod kolektorem ssącym od strony grodzi czy pasa ? , chyba zle szukam bo nic nie mogę znalexc odpowiedniego
Marc!n Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Tak jak na fotce wyżej, drugi zawór od ściany grodziowej
15lolo Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Opublikowano 6 Maja 2014 kurcze zadnego zdjęcia nie widze może ktoś mi podeslac na [email protected]
Rekomendowane odpowiedzi