Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AKE] Końcówka wydechu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jaka polecacie mi założyć końcówkę wydechu? Kupiłem zderzak od benzyny i teraz nie wiem czy założyć podobna do benzyny, prosta, czy zaokrągloną w dół jak w nowych modelach.

Opublikowano

jeżeli ori to podwójna, zaokrąglona w dól, jak nie to chromowana podwójna prosta :) oczywiście nie jakaś rynna :)

Opublikowano

Jak juz masz od benzyny to lepiej prostą :> ale najlepszym wyjsciem (moim zdaniem) to zderzak od 1.8 T i dwie koncówki :good:

Opublikowano

Jak juz masz od benzyny to lepiej prostą :> ale najlepszym wyjsciem (moim zdaniem) to zderzak od 1.8 T i dwie koncówki :good:

Zgadzam sie z kolegami tylko zderzak od 1.8 T dwie koncowki robia swoje :decayed:

Opublikowano
  • Autor

To dołożę końcówki proste. Czyli stare końcówki przycinamy i dokładamy końcówkę z kwasówki, dobrze myślę? Jeszcze powiedźcie Panowie jaka mam kupić ta końcówkę- chodzi mi o średnice. Podziękował :hi:

Opublikowano

Kolego było tłoczone na forum juz pare razy .. :szukaj:

:wink4:

Opublikowano

jeżeli ori to podwójna, zaokrąglona w dól, jak nie to chromowana podwójna prosta :) oczywiście nie jakaś rynna :)

Panowie ' date=' przeciez jesli zwrócimy uwagę na to co kolega ma w Avatarku to odrazu logiczne ze musi miec rury ori po dwóch stronach ( 2,5 TDI ) a wiec dokładka tylko i wyłacznie z 1,8 T a co za tym idzie musi tylko dospawac proste ( lekko ściete aby fajnie wyglądały) koncówki do ostatniego tłumika

[url']http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_czy_z_tak_zrobionego_wydechu_beda_leciec_spaliny_z_obydwu_rur-t30466.15.html[/url]

matias9999 używaj opcji :szukaj: bo temat był juz kilka krotnie na forum :cool1:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odkopie temat, bo mam szybkie pytanie:

Czy ten zderzak bedzie pasowal do mojej B6 Sedan AKE??

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=462808609

Pytalem sprzedawce, czesc jest z B7,ale mowi ze bedzie pasowac do b6, prawda to??

Opublikowano

Nie wydaje mi sie... chyba chce gosc na sile sprzedac zderzak, w dodatku to jest z cabrio :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odkopie temat, bo mam szybkie pytanie:

Czy ten zderzak bedzie pasowal do mojej B6 Sedan AKE??

Pytalem sprzedawce, czesc jest z B7,ale mowi ze bedzie pasowac do b6, prawda to??

Kolego nie słuchaj sprzedawców Szukaj od B6 avanta Ja jestem w fazie tego samego modu Mam A4 AKE 2.5 Q sedan Kupiłem okazyjnie zderzak od avanta bo zapewniali mnie ze bedzie pasował Po zdemontowaniu starej dokładki okazało sie ze nowa jest za krótka :/ 150zl w plecy Nie licząc złego zderzaka!

To dołożę końcówki proste. Czyli stare końcówki przycinamy i dokładamy końcówkę z kwasówki, dobrze myślę? Jeszcze powiedźcie Panowie jaka mam kupić ta końcówkę- chodzi mi o średnice. Podziękował :hi:

Jesli chodzi o końcówki to ja kupuje 80 lum 90 mm ścięte Ulter.
Opublikowano

Kolego zakładaj "nosy" w końcu to TDI nie?

z tyłu bedzie wyglądać jak A6 :wink4: