novwy Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 To jak potrzebujesz tych odemnie? Czy juz dales sobie rade?Ogarnięte [emoji106] Postanowiłem edytować nazwę tematu zważywszy na zbieżność nazwy z kolegą jozkiem Tak więc witam po nowemu
novwy Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Opublikowano 7 Lutego 2015 Nie mogę się doczekać już kiedy wróci od lakiernika niunia [emoji4] Trzeba będzie jakąś sesja zorganizować, pokazać jak wyszło.
looki91 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Zmiany w jak najlepszą stronę, oby tak dalej Furkę kupiłeś w tym samym czasie co i ja Tylko ja z końcówki 97r ( modelowo już 98r). Powodzenia i bez awaryjności P.s Również czekam na zdjęcia "po" Edytowane 12 Lutego 2015 przez looki91
novwy Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 Dzięki chłopaki za aprobate, z tym modzeniem na polifta wychodzi coraz więcej problemów. Co prawda wiele naraz chciałem zrobić dlatego tak to teraz sie przeciąga. No cóż jak to mówią żeby być pięknym trzeba trochę pocierpieć [emoji6] Czas zaprezentować nowy ryjek
TyBucu Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Tera to tylko na halogenach bedzie jezdzil
novwy Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 Co Ty gadasz holo są żółte nie wiem czemu tak na fotce wyszło. Ale na live jest moc [emoji4]
TyBucu Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Moc to bedzie jak wpakujesz tego coolera co wyciagnoles z firmowego sprinciaka
novwy Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Opublikowano 12 Marca 2015 I tu sie mylisz ICEK jest z Iveco. [emoji12] Zawitał parktronik
luty2502 Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 Jest dobrze myślałeś o prostych końcówkach tłumika? Nie zwróciłem uwagi ze masz fifki z a6
novwy Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Opublikowano 15 Marca 2015 Jest dobrze myślałeś o prostych końcówkach tłumika? Nie zwróciłem uwagi ze masz fifki z a6 [emoji14] No widzisz fifki są ala A6 dokładnie, takie mi sie widzą i pasują [emoji6] Tak Kowi dokładki przód i tył zespawane z zderzakiem. Znalazłem miejscowke na fotki [emoji4] Zawitał następny bajer, na dłuższe trasy sie przyda.
Seikokilla Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Jest dobrze myślałeś o prostych końcówkach tłumika? Nie zwróciłem uwagi ze masz fifki z a6 [emoji14] No widzisz fifki są ala A6 dokładnie, takie mi sie widzą i pasują [emoji6]Tak Kowi dokładki przód i tył zespawane z zderzakiem. Znalazłem miejscowke na fotki [emoji4] Zawitał następny bajer, na dłuższe trasy sie przyda. aj ty, ubiegłeś mnie ze zderzakami w każdym razie coraz lepiej
novwy Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Wpadnie lato to zrobię jakieś fotki, bo na zimie nie ma tego efektu [emoji12] Wiosna w pełni, więc czas na zmianę kółek [emoji3] Przy okazji wiosny postanowiłem pozbyć się tylnej wycieraczki
luty2502 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Jakiś dystansik trzeba dac do tyłu prezes
novwy Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Wiem spoko mam ale jeszcze chce spróbować ciut wiekszy i do tokarza sie wybieram.
Rekomendowane odpowiedzi