Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Audi rs4 b7 Sprint Blue STAGE II

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Jest dobrze, szkoda tylko że ta felga taka płaska przy 9J :thumbdown:

Do rs4 innej opcji jak 9 nie ma, a raczej ja nie widzę.

Opublikowano

RS fajny ponoć najlepsze RS4 ever.

bullshit:decayed:

co do kół to też mam mieszane uczucia. Nadkola RS pozwalają wsadzić rewelacyjne fele a tutaj jak dla mnie za płasko

Opublikowano

U mnie weszło 9,5J, w RSce masz napompowane błotniki, więc pewnie 10J by weszło :wink: jakie ET mają te vosseny?

Opublikowano
  • Autor

co do kół to też mam mieszane uczucia. Nadkola RS pozwalają wsadzić rewelacyjne fele a tutaj jak dla mnie za płasko

.

Opublikowano

Sorry,ale nie wiesz o czym piszesz kolego.

tzn z czym? RS4 B7 nie jest najlepszym RSem ever czy że mam mieszane uczucia co do felg?

Opublikowano
  • Autor

zarówno rs4 jak i felgi to kwestia gustu.

Opublikowano

czytaj ze zrozumieniem: napisałem moje subiektywne odczucie a nie ogólnie oraz oczywiście i jedno i drugie to kwestia gustu

Opublikowano
  • Autor

U mnie weszło 9,5J, w RSce masz napompowane błotniki, więc pewnie 10J by weszło :wink: jakie ET mają te vosseny?

CVT po 9 calach są dopiero 10,5...odpada na 4 kołach. Nie bede w quatro dawał tył felg 10,5, a przod 9. Nie jestem zwolennikiem naciagow itp. Teraz jest tak jak fabryka i ET i szerokość i opona.

Uprzedzam 20cali rownież wychodziły w rs4

Opublikowano

Hmm... rzeczywiście brakuje troszkę tej wklęsłości przy tej feldze. Może przy głębszym ET było by jeszcze lepiej, ale nie zmienia to faktu vossen w każdej postaci robi mega wrażenie :kox:

Opublikowano
Hmm... rzeczywiście brakuje troszkę tej wklęsłości przy tej feldze. Może przy głębszym ET było by jeszcze lepiej, ale nie zmienia to faktu vossen w każdej postaci robi mega wrażenie :kox:

Vossen i inne firmy robią felgi które są wklęsłe w zależności od szerokości, ET nie mam wpływu na concave

---------- Post dopisany at 10:44 ---------- Poprzedni post napisany at 10:42 ----------

CVT po 9 calach są dopiero 10,5...odpada na 4 kołach. Nie bede w quatro dawał tył felg 10,5, a przod 9. Nie jestem zwolennikiem naciagow itp. Teraz jest tak jak fabryka i ET i szerokość i opona.

Wiem :wink: Każdy robi pod siebie :wink:

Opublikowano

Sorry,ale nie wiesz o czym piszesz kolego.

tzn z czym? RS4 B7 nie jest najlepszym RSem ever czy że mam mieszane uczucia co do felg?

A jak dla mnie najlepszy:good: Na torze za pewne szybszy od b5:good:

Opublikowano
  • Autor

Vossen i inne firmy robią felgi które są wklęsłe w zależności od szerokości, ET nie mam wpływu na

concave

---------- Post dopisany at 10:44 ---------- Poprzedni post napisany at 10:42 ----------

Wiem :wink: Każdy robi pod siebie :wink:

Każdy robi pod siebie ;) idealnie powiedziane !!!

Opublikowano
Turdzi 2.0tfsi tez traci moc ...zrób większy przelot i tez sie nagrem zasyfi ...jak to wtrysk bezpośredni :kwasny:

Dziadek silniki turbo nie są narażone na ten problem nawet w 1/10 tak jak silniki N/A ze względu na wykorzystanie innych zasad fizyki w dolocie.W TFSI mówimy o stratach 1-2% i to przy przebiegach 200K mimo ze dolot będzie zasyfiony gdzie w 4.2 FSI to czasem 30 % .Po rozmowie z osoba siedząca w rych motorach konkluzja byla żeby wogle sobie tym nie zawracać głowy w świeżym aucie.

Opublikowano
  • Autor

czytaj ze zrozumieniem: napisałem moje subiektywne odczucie a nie ogólnie oraz oczywiście i jedno i drugie to kwestia gustu

Masz racje...Iphone nie ogarnoł...

Opublikowano

fajny rs sam miałem podobnego kupić nawet oglądałem i jeździłem , shamowany był podobnie jak twój ale spalanie mnie troche rozje... i części też nie należą do najtańszych co prawda u mnie tutaj w uk można takiego rsa za psie pieniądze kupić ale jak dla mnie silnik ciut za duży i za ciężki w utrzymaniu dlatego wybór padł na 2.0 tfsi i jestem bardzo zadowolony bo silnik dobrze rozwojowy i tani w utrzymaniu , ale Tobie życzę co najlepsze , poza tym piękny kolor dbaj o tą perełkę :) pozdrawiam

ps nie przejmuj się opiniami typu org koło lepsze ważne że Tobie ma się podobać , jak dla mnie koło mega i pięknie siedzi na tym zawiasie :) Ja już się przekonałem że na forum tylko ORG się liczy , każdy robi pod siebie i najważniejszy jest uśmiech właściciela

Opublikowano

Marzenie wielu posiadaczy Audi żeby kiedys taka latać :decayed: piękności brzmienie pewnie powala na kolana :banan:

Opublikowano

Bywasz/przejeżdżasz przez Strzegom czasem? :naughty:

Opublikowano

W B7 wychodziły w 20 calach z fabryki? :shock3:

Niestety zgodzę się z kolegami ta felga bez wklęsłości to absolutny brak szału.Ona robi jak ma concave.

Auto piękne,fajnie odświeżone ale przez te koła brak mi dość dużej wisienki na torcie.

Jeśli chciałeś koniecznie 9 cali szukałbym innej felgi.

Opublikowano

Każdy robi pod siebie :wink:

Chyba Ty :polew:

:wink:

Opublikowano
  • Autor

W B7 wychodziły w 20 calach z fabryki? :shock3:

Niestety zgodzę się z kolegami ta felga bez wklęsłości to absolutny brak szału.Ona robi jak ma concave.

Auto piękne,fajnie odświeżone ale przez te koła brak mi dość dużej wisienki na torcie.

Jeśli chciałeś koniecznie 9 cali szukałbym innej felgi.

Ważne ze ja to nie Ty...

Czy nie ma szału ?

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Dla mnie jest. Ewentualnie, opcja z zestrojeniem zawieszenia...moze cos w dół ?!