Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Listwy dolne drzwi - zamiennik czy ori??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jedna z listew dolnych mi sie rozlatuje, dlatego zastanawiam się nad kupnem tej jednej albo całego kompletu.

Pytanie czy ktos korzystal z zamiennikow? Np:

LISTWY DOLNE DÓŁ 4 szt. kpl. Audi A4 B5 95-01 NOWE (4181751674) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

czy tez lepiej doplacic troche grosza i kupic ori komplet:

NOWE ORYG LISTWY DOLNE 4SZT AUDI A4 B5 95-01r ASO! (4216206812) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Impreaza dosyc droga zważywszy na wiek auta, takze wszelkie uwagi mile widziane.

Pozdrawiam

Opublikowano

kilka miesiecy temu ktos na test kupil te zamienniki i efekt tragiczny byl, odstawały wkazdym mozliwym miejscu

sprzedawaca byl wielce zniesmaczony tym ze tylko temu co testowal tylko odstaje bo nikt inny sie ponoc nie skarzyl

, szukaj u kolegów z forum, z angola w dobym stanie sie moze trafi, jak trafilem wszystkie tutaj juz zplastikowymi mocowaniami

Opublikowano

potwierdzam, te zamienniki to podobno szajs, sa nawet zdjecia jak to wyglada zalozone na aucie i rzeczywiscie jest tragedia. Kupilem ori za 95zl i mam spokoj, cale szczescie ze nie musze jeszcze pozostalych wymieniac, chociaz pewnie tez juz przegnite :decayed:

Opublikowano

Tylko ori i tylko nowe.

Opublikowano

Pany a ori tylko serwis czy gdzies na necie mozna dostac ?

Opublikowano

W 1 poście 2 link to ori

Opublikowano

ja kupilem dokladnie te z 2 linka, tylko osobiscie, polecam. Aha, cena katalogowa tej listwy za 95zl na allegro to 164PLN:kox:

Opublikowano

Ja kupilem na allegro z Rzeszowa ori ASO za 450zl. Najtaniej sprzedaja i w 100% moge polecic.

O ile dobrze pamietam to z tad: Autorud > Strona główna

Opublikowano

Ja bym próbował na szrocie, podjechać zobaczyć czy czasem nie stoi gdzieś A4 i zapytać sprzedawcę ile by chciał, pewnie grosze. Ewentualnie zregenerować stare.