Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Chcę kupić alufelg, POMOŻCIE wybrać!i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! Od pół roku mam B6 1.8T i borykam sie z problemem felg które po prostu mi sie nie podobaja.. Auto kupilem na 18" Tomason, :naughty: wygladaly super ale byly tak ciezkie ze zamulaly mi auto, zalozylem wiec 17" ktore mialem kiedys w passacie b5 ale jak widac na zdjeciu, sa zbyt wąskie 7J i et jest straszne, 48, wyglada to paskudnie. Prosze was o podsyłanie felg które waszym zdaniem pasowałyby do tego auta, z góry dziękuje ;)

audi_18.jpg

DSC_0833.jpg

DSC_0829.jpg

Moja propozycja felg,

FELGI AUDI A4 A6 VW B5 B6 17 Cali 5X112 MERCEDES (4218371108) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Fele na aucie są ładne.

Dystanse dołóż i będzie ok.

Jakie masz na nich gumy i jaka zawiecha ?

Opublikowano

Mnie się nawet podobają aktualne 17ki które posiadasz :decayed: fakt tylko, że lipnie to wygląda na tej szerokości 7j i tym et

Twój nowy wybór jakoś mnie też nie przekonuje, jakoś za mało tych ramion, średnio to widzę :wink:

Opublikowano
  • Autor

225/45/17 conti sport 5, zawieszenie 1BV = sports suspension/shock absorption. Co do dystansów to chciałem ale za dobre dystanse z atestami trzeba dac 500-600zł za oś :(

Opublikowano

niczego sobie te co masz teraz ale i te z meśka ladnie wygladaja ciekawe czy beda pasowac do twojej B-6tki

Opublikowano

ja bym zostawił tomasony ;) ale jeśli musisz już zmieniać to zostaw te co masz na aucie tylko załóż jakieś dystanse i też będzie spoko.

Opublikowano
  • Autor

10335817_368068856667228_1730392444_n.jpg

Zdjęcie na tankowaniu zaraz po kupnie ;) Fakt tomasony kozacko wyglądają ale.. jedna felga waży uwierzcie ponda 20kg! Takie auto nie ma sily tego rozpedzac i hamowac, tragicznie sie jeździło. Postanowiłem że kupie oryginalne alusy, takie s-line z wiekszą ilością ramion, chyba wiecie co mam na myśli. Jak niemcy obliczyli że ma być et 43 i 17" to tak ma byc, za dużo kompletów felg i opon sie na zmieniałem w różnych autach i powiem wam jedno, felgi bierzcie takie jak zaleca producent ( oczywiście nie mówie o kształcie) i nowe opony ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jesli to prawda z tym 20kg to faktycznie cos ciezkie klocki. szukaj Ori s-line to dobry kierunek, zawieche masz dobra wiec spokojnie bierz 18" :wink:

Opublikowano

może o takie od mercedeska? :) komponują sie fajowo do tej bryły samochodu, ja na srebrnej b5 w sedanie miałem i bylo sztos

222371_10150168716754109_572259108_6914219_42983.jpg

Opublikowano

Te są jak najbardziej spoko

zawnew2.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
http://s28.postimg.org/5uu26xnex/10335817_368068856667228_1730392444_n.jpg

Zdjęcie na tankowaniu zaraz po kupnie ;) Fakt tomasony kozacko wyglądają ale.. jedna felga waży uwierzcie ponda 20kg! Takie auto nie ma sily tego rozpedzac i hamowac, tragicznie sie jeździło. Postanowiłem że kupie oryginalne alusy, takie s-line z wiekszą ilością ramion, chyba wiecie co mam na myśli. Jak niemcy obliczyli że ma być et 43 i 17" to tak ma byc, za dużo kompletów felg i opon sie na zmieniałem w różnych autach i powiem wam jedno, felgi bierzcie takie jak zaleca producent ( oczywiście nie mówie o kształcie) i nowe opony ;)

Popieram 100%