dydek1 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) Witam Wszystkich W tym wątku chciałem przedstawić moje skromne wozidło którego posiadaczem jestem A4 B6 1.9 TDI AWX 131KM 5 Gear Kolor : LY7W Wnętrze: RECARO speed + schowki RNSE LED + Tv Climatron b7 i grzane tyłka Schowek ze zmieniarka BOSE b7 + tuba Q5 na wzmacniaczu RS6 Drl Clh Lustro fotochrom z kompasem Kolor FIS Ręczny RS4 Klamki RS4 Sufit Sline + Ambient Start RS4 Przyciski szyb a6 c7 Dekory 1NK Tempomat Pamięć foteli Dodatkowe gniazdo zapalniczki w popielniczke USA Włącznik z Q3  Edytowane 1 Listopada 2018 przez dydek1 1
kabas Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Pogratulować wyboru Ładnie się zapowiada. Powodzenia w modach:decayed:
ucho.77 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 http://s12.postimg.org/jx43re209/Obraz_173.jpg Gdzie jest ten silniczek do regulacji ręcznej???? Śruby które zaznaczyłeś służą do ustawiania ręcznego:wink: a silniczek jest w środku Powodzenia w modzeniu i bezawaryjności
dydek1 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 http://s12.postimg.org/jx43re209/Obraz_173.jpg Gdzie jest ten silniczek do regulacji ręcznej???? Śruby które zaznaczyłeś służą do ustawiania ręcznego:wink: a silniczek jest w środku Powodzenia w modzeniu i bezawaryjności 1 i 2 ?? Chodzi mi o to w której śrubie jest ten silniczek bo chce wymienić w nim końcówke którą wezme z passka b6
ucho.77 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 w żadnej, do silniczka dostaniesz się dopiero jak ściągniesz klapkę do której jest przetwornica mocowana:wink:
dydek1 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 aaaa rozumiem , dzięki Bixy się montują a ja myśle już o halo.. Znalazłem zdj z zółtymi halo Teraz pytanie do tych co to już mają : Lepiej zakładać taką folie? Jeśli tak to jaką ?? Czy założyć takie żarówki : Super White H8 H11 HB3 HB4 9005 9006 cool LED BMW (4249407688) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Wiele osób na forum bardzo je poleca io tak sie zastanawiam Myslałem tez o tym : Żarówka diody LED H11 18 SMD Xenon look (4236666634) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale podobno transport jest dla nich zabójczy , słaba jakość wykonania i należy chyba bieguny zmieniać ....
_Darek_ Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Co do żarówek w halogen to ktoś polecał coś takiego: Żarówka LED CREE H11 7,5 Wat Xenon Look FV! (4236665893) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ale osobiście nie widziałem jak to świeci.
ucho.77 Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Co do żarówek w halogen to ktoś polecał coś takiego:Żarówka LED CREE H11 7,5 Wat Xenon Look FV! (4236665893) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ale osobiście nie widziałem jak to świeci. miałem je,jak drl w halo:decayed: , potrzeba rezystor aby na nich jeździć(przy sprawdzaniu błędu nie wywala) wyglądają ok ale nie świecą dydek te pierwsze mam obecnie:whistling: wyglądają i świecą z postojem z xenonem
dydek1 Opublikowano 20 Października 2014 Autor Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Znowu auto trafiło na pare dni pod lupe.Tym razem zrobiony mały program .Końcówki BA inA oto efekt :Ogólnie 174 KM 375 Nm ---------- Post dopisany 25-06-2014 at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany 24-06-2014 at 20:56 ----------Nowe graty---------- Post dopisany at 19:48 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ----------Nowe graty cz.2Maty bitumiczne Wyszło tak:---------- Post dopisany 16-07-2014 at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany 25-06-2014 at 19:48 ----------+ w5w LED Czas uzupełnić temat Zmiana oświetlenia przestrzeni nóg na LED Skompletowane graty pod tempomat ...Moduł Q + taśma multi B7 + Licznik kolor No i mamy wynik Edytowane 20 Października 2014 przez dydek1
Zieluu Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zmiana oświetlenia przestrzeni nóg na LED Zmieniałeś moduł czy jakoś inaczej podłączyłeś? PS. Dobry Sedanik
dydek1 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zrobione to było na krótko pod sterowanie przy czerwonej lampce ale szykuje sie na na mce f + fotochrom z kompasem także cała elektryka będzie ori
Zieluu Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zrobione to było na krótko pod sterowanie przy czerwonej lampce ale szykuje sie na na mce f + fotochrom z kompasem także cała elektryka będzie ori też to planuje właśnie ogarnąć tylko bez kompasu
dydek1 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2015 Niestety ...by zrobić fotochrom na ori potrzeba jest sporo części ja planuje od razu za jednym zamachem machnąć fotochrom + drl by w końcu zamknąć raz na zawsze półkę pod nogami i już tam nie zaglądać
Zieluu Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Niestety ...by zrobić fotochrom na ori potrzeba jest sporo części ja planuje od razu za jednym zamachem machnąć fotochrom + drl by w końcu zamknąć raz na zawsze półkę pod nogami i już tam nie zaglądać z tym masz rację drl i clh? to samopoziom będziesz zakładał mam rozumiec, bo nie bedzie juz miejsca na regulacje swiateł Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Zieluu
dydek1 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) samo poziom odpuszczam , zrobię jedynie spryskiwacze ....clh także odpuszczam bo to wgl mnie zbędny bajer ....jedynie drl na tą chwile mnie interesuje bo nie chce non stop jezdzić na tym bi xenonie i czekać aż w końcu któraś przetwornica lub żarnik padnie a regulacja i tak mi nie działa z kabiny na tą chwile bo nie zmieniłem w lampach patyków na te od paska b6 ....ustawiłem ręcznie te bixy Edytowane 10 Stycznia 2015 przez dydek1
Zieluu Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 samo poziom odpuszczam , zrobię jedynie spryskiwacze ....clh także odpuszczam bo to wgl mnie zbędny bajer ....jedynie drl na tą chwile mnie interesuje bo nie chce non stop jezdzić na tym bi xenonie i czekać aż w końcu któraś przetwornica lub żarnik padnie a regulacja i tak mi nie działa z kabiny na tą chwile bo nie zmieniłem w lampach patyków na te od paska b6 ....ustawiłem ręcznie te bixy aaa tak to wszystko wymyśliłeś drl fajna opcjaaa musze rozważyć u siebie tez na przyszłość
dydek1 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2015 też to planuje właśnie ogarnąć tylko bez kompasu Zieluu jak także planujesz fotochrom to oprócz przełącznika potrzebnego do drl , moduł kosztuje 120 zł wiec biorąc pod uwage koszty lustra bądz MCE jest to śmieszna kwota a drl śmiga
Zieluu Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 też to planuje właśnie ogarnąć tylko bez kompasu Zieluu jak także planujesz fotochrom to oprócz przełącznika potrzebnego do drl , moduł kosztuje 120 zł wiec biorąc pod uwage koszty lustra bądz MCE jest to śmieszna kwota a drl śmiga tak tak, z tym sie zgodze, tylko albo wybor: drl + clh i robic samopoziom bo chce xenon zakladac, albo ryzykowac i do xenonu zwyklad regulacja + clh, i dlatego juz miejsca na drl z prawdziwego zdarzenia nie ma miejsca, tylko na "twardo"
dydek1 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2015 ...albo regulacja + drl -> ciężko taki przełącznik dorwać bo sam swego czasu szukałem ale zapytałem w ASO i cena była bodajże 130 złociszy
ucho.77 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dydek skoro chcesz rezać lustro to nie odpuszczaj clh,a jak nie będziesz rezal poziomu to ja bym szukał przełącznika regulacji+clh i pokrętło od clh wykorzystał do clh/drl
Rekomendowane odpowiedzi