maja-m Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 o wiele lepiej ale wydaje mi sie że było by jeszcze lepiej gdyby była czarna ta fela.
Reniu Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 o wiele lepiej ale wydaje mi sie że było by jeszcze lepiej gdyby była czarna ta fela. Masz rację, wydaje Ci się
maja-m Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 :bicz3: milcz starcze, pasowały by wtedy w ch.. [br]Dopisany: 25 Maj 2010, 15:38_________________________________________________zostawić rant i maznąć je na czarno, wiem co mówię
Reniu Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 :bicz3: milcz starcze, pasowały by wtedy w ch.. Do swojego ojca nie mówisz więc powstrzymaj bajerę
Kowi87 Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Lipa bedzie w tym kolorze żeby pchać czarne felgi, teraz jest juz dobrze, ewentualnie zrobić próbe z domieszką złotego na felge :gwizdanie:
maja-m Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 o wiele lepiej ale wydaje mi sie że było by jeszcze lepiej gdyby była czarna ta fela. Masz rację, wydaje Ci się :bicz3: milcz starcze, pasowały by wtedy w ch.. Do swojego ojca nie mówisz więc powstrzymaj bajerę Również ty i do swojego dziecka nie mówisz, ale żeby już nie przeginać to Fakt faktem jest już dobrze ale ciekawią mnie te fele w czerni, a co do klapy ładnie wpasowałby się jeszcze pod nią zderzak od eski.
jedrekx Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Marcin super Ci to wyszło naprawdę autko klasa!
MARCIN607 Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 nice Lipa bedzie w tym kolorze żeby pchać czarne felgi, teraz jest juz dobrze, ewentualnie zrobić próbe z domieszką złotego na felge :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Widzę, że rozpędziłeś się z modami Fakt faktem jest już dobrze ale ciekawią mnie te fele w czerni, a co do klapy ładnie wpasowałby się jeszcze pod nią zderzak od eski. Może same w somie czarne koła są ok, ale tutaj by nie pasowały do niczego, z przody lampy w chromie, błyszczący grill od eSki.
maja-m Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Ja bym się bał tam wsiąść teraz jak w trumnie elegancja B5
SoMeS Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Ja bym się bał tam wsiąść teraz jak w trumnie elegancja B5 chyba w trumnie jeszcze nie byłeś? zapraszam do mnie dobra felga nie jest zła szkoda tylko że ją tymi oponami tak pomniejszyłeś... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi