bongod Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Opublikowano 17 Lutego 2016 1.4 do końca na LPG . Na Pb było 215 przepływu ale zapłony korekty na 6. Przy LPG bez korekt . Trzeba shamować . Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
bongod Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Opublikowano 16 Marca 2016 Niebieskie Hanki które pewnie polecą niedługo bo na ciśnieniu 1.5 hahahaha Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Pierwsze kreski Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
kupczak90 Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Nieźle, jaki finalny setup ?? co to za turbo ?
azure Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Niebieskie Hanki które pewnie polecą niedługo bo na ciśnieniu 1.5 hahahaha Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Pierwsze kreski Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka przeciag solidny pewnie robi
bongod Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Nieźle, jaki finalny setup ?? co to za turbo ? Hybryda k03 jak będzie fmic to zobaczymy jaki finał będzie Pora się zająć fmic Będą pracowite święta Wpadły ledy od Tomnika efekt niesamowity Pompa z S4 wpada też w święta Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Siedzi --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Edytowane 23 Marca 2016 przez bongod
bongod Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Opublikowano 27 Marca 2016 Rury kolega wyspawał. Ja montuje wszystko do kupy . Łapy pociete, nerwy zszarpane a jeszcze cięcie zderzaka . --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
bongod Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Opublikowano 27 Marca 2016 Fmic z fmic.pl 230/550 wymiary. Rurki 63 nie wiem ile Ci spawacz policzy . W wawie chcą 1500 za montaż i rurki bez fmica a to moim zdaniem dużo za dużo --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
kupczak90 Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Satysfakcja ze zrobienia czegoś samodzielnie - bezcenne
rrrudy25 Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Satysfakcja ze zrobienia czegoś samodzielnie - bezcenne +1 :thumbup1:
bongod Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2016 No fakt ilość bluzg posłanych w kosmos też --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Pompa S4 b6 na miejscu nie spodziewałem się, że będzie aż tak p&p --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Grill od esy wpadł zaraz po pompie trzeba poszukać dolnego --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Zamontowałem w miejsce halo światła dzienne wiem, że nie ori ale na kloszach lamp nie mam stosownego oznaczenia więc musi być tak . Pozatym dobrze dają skurkowańce . --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Animal Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Faktycznie nieźle dają. No ale teraz koniecznie szukaj innego zderzaka na przód i dolnego grilla
bongod Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Zderzaki to za duże koszta jak dla mnie żeby robić furke z zewnątrz a w grę by wchodził tylko s4 bo s-line mi się wogole nie podoba . Ale pod wpływem różne dile się robi hahahaha --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez bongod
Animal Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Dokładnie szukaj okazji a prędzej czy później coś upolujesz
bongod Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Okazja to zależy kto więcej wypije --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Wpadła listwa Quattro mały znaczek a cieszy --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Nextpeace Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Nie wiem jak wam alee mi te czerwone dekorki bardzo przypadły do gustu Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
bongod Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Opublikowano 23 Maja 2016 Miałem wszystkie dekory tak ale było za dużo teraz same listwy są bardzo ok --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Wpadły podkładki pod sprężyny tył. W końcu autko równo stoi . Trzeba w końcu zhamować autko po odblokowaniu programu . --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Jakoś to już idzie https://youtu.be/o7LBexU_frA --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Rekomendowane odpowiedzi