krzyniek Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 no to zaczynamy.... ups... to ja nie wiem który to
T-żółw Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 lekkie OT walne bo nie byłem ale to był III letni Zlot a nie II
Tosik Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 "jak trzymam druta to słyszę" tekst z CB ....... :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 1 Września 2008 Autor Opublikowano 1 Września 2008 "jak trzymam druta to słyszę" tekst z CB ....... "a w czym koleżanko trzymasz tego druta" ....
axel Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 ...pizzeria... "...jeszcze jedna na wynos proszę..." a ta pizza potem była naprawde wynoszona... :oklaski:
krzyniek Opublikowano 1 Września 2008 Autor Opublikowano 1 Września 2008 co do pizzerii : "a kto pozwolił zestawić stoliki.... :rant:"
Pepin Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 ja rzadko CymBał-radio używam ... teraz miałem ... gdzies tam się pojawiło .. "... kolega pogoni tę kasztanke w tym busiku ..."
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 i tak najlepsze teksty zapodawał miron78 , ale nie będę ich wymieniał bo było ich wiele Miron
SebMis Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 droga powrotna, pełno "meganek": "o to ta meganka" - krzyniek "tak to ta" - odpowiedzieli kolesie z megi
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Każdy tekst Mirona powalał z nóg :kox: Ale on zdradził mi tajemnicę, że uczył się wszystkich na pamięć z książki pt. "Jak zabawiać tłumy" autorstwa niejakiego Mr. P :gwizdanie: z tych co pamiętam: Sebmiś po przybiciu gwoździa leży...my do niego: Seba pijemy!!! A Sebek: True, True :polew: Miron do Trzenia na boisku: Trzeniu przestań cytowac moje teksty
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Tekst Mirona: A na ch.. wam pigmeje w Krakowie :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Tekst Mirona: A na ch.. wam pigmeje w Krakowie :polew: :polew: :polew: idąc dalej tym tropem, Miron: Cuber nie podskakuj bo uderzysz głową o grila :kox:
krzyniek Opublikowano 2 Września 2008 Autor Opublikowano 2 Września 2008 Miron: Trzeniu chcesz okulary ...? Trzeniu: damskich nie noszę
slaweq Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Miron o Krzyńku podczas meczu siatki: "Nie wierze, że on nie był ministrantem" :polew:
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Miron do Trzenia: Trzeniu widać, że uczyłeś się pizze podrzucać
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Trzeniu do Mirona podczas serwowania : Mistrz patelni złota wara
Flyer Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Miron o Krzyńku podczas meczu siatki: "Nie wierze, że on nie był ministrantem" :polew: LOL :decayed: Ja tez nie wierze
krzyniek Opublikowano 2 Września 2008 Autor Opublikowano 2 Września 2008 zacytuję Trzenia "co texty się wam skończyły" :gwizdanie:
SebMis Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Sebmiś po przybiciu gwoździa leży...my do niego: Seba pijemy!!! A Sebek: True to była drzemka regeneracyjna, tyle w życiu nie wypiłem a z każdym się chciałem napić
miron78 Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 zacytuję Trzenia "co texty się wam skończyły" :gwizdanie: ..............po czym przegrali........... [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2008, 08:33_________________________________________________teksty na zlocie były mega kox ale nie sposób wszystkiego pamietać, i inny wyraz mają na żywo w danej sytuacji a inny wycięte z akcji i wpisane na forum [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2008, 08:35_________________________________________________Poziu najlepszy był chyba z niedzielnej siatki " schowaj tą betoniarke"
Rekomendowane odpowiedzi