zima022 Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 witam ma problem z centalnym zmkiem w A4 a mianiowicie najpierw sie zacinał czasem nie zamykał ale po kilku pubach było oki puzniej tylo otwierał a zamykac trzeba było ma nualnie a teraz nic trzeba bawic sie z wciskaniem "cycków" ;( prosze poratujcie co by tu zaradzic
mcm Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 pompka chodzi ?? jak tak to sprawdź wirnik pompki jak nie wirnik to szczelność przewodów nigdzie nie syczy ??
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 mógł się wirnik posypać w pompce...sprawdź, czy jest podciśnienie.
domjenick Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 pompke mozesz sprawdzic w prosty sposob,otworz klapke wlewu paliwa i zamykaj i otwieraj,jak zobaczysz trzpien(ktory blokuje te klapke)jak sie rusza,to znaczy,ze pompka dziala,ale chyba sie popsula
mcm Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 pompka ma 2 wyjścia jedno do otwierania i 1 do zamykania jak sie spi...y to nie bedzie otwierać i zamykać niczego
domjenick Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 witam ma problem z centalnym zmkiem w A4 a mianiowicie najpierw sie zacinał czasem nie zamykał ale po kilku pubach było oki puzniej tylo otwierał a zamykac trzeba było ma nualnie a teraz nic trzeba bawic sie z wciskaniem "cycków" ;( prosze poratujcie co by tu zaradzic pompka ma 2 wyjścia jedno do otwierania i 1 do zamykania jak sie spi...y to nie bedzie otwierać i zamykać niczego tutaj masz odpowiedz zima022 czeka cie wymiana pompki [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2008, 23:42_________________________________________________a co z wezykami?sprawdzales?
zima022 Opublikowano 3 Września 2008 Autor Opublikowano 3 Września 2008 dzieki panowie za informacje bede sprawdzał jak piszecie audi mam dopiero kilka dni Pozdrawiam[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 21:57_________________________________________________ogladałem ta pompke zasilanie do niej dochodzi ma jeden czerwony wezyk cienki ijeden gruby ale to chyba jakies odpowietrzenie ruszałem kluczykiem i nic a moze sterowanie do niej nie dochodzi "te cienkie kabelki " tylko ja niewiem który do czego jest MOze ktos wie????
mcm Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 jak ruszasz kluczykiem nie buczy pompka ? moze sie spaliła ?
Gość Michał Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Mogła sie spalic a równie dobrze przyczyna sa tzw "zimne luty"- czesta przypadłośc tych pompek . Wyjmij ja i poszukaj fachowca niech Ci sprawdzi.
bero Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 ja miałem podobny problem u siebie z centralnym, posypał mi się wirnik, kupiłem od jednego gościa co handluje pompkami sam wirnik podmieniłem u siebie i wszystko śmiga, zapłaciłem 160 zeta a pompka do mojego auta na allegro kosztowała 450zł, jak będziesz chciał to napisz na priv podam Ci namiar do gościa. Pozdro
zima022 Opublikowano 3 Września 2008 Autor Opublikowano 3 Września 2008 włozyłem pompke do innej audi i działała bez problemu a ta dobra do mojej i bez zmian
zima022 Opublikowano 3 Września 2008 Autor Opublikowano 3 Września 2008 tak bezpieczniki oki jak dłuzej postoi to czasem sie otworzy z centralnego nie wiem co jest grane moze jakis kabelek sterujacy masuje nie mam pojecia
bero Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 a szczelność spadzałeś? może się gdzieś przewody te co ida z pompki odłączyły i powietrze ucieka.. po podłączeniu pompka coś dmucha chociaż?
pirat1001 Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 podepnę się do tematu. pompa generalnie chodzi ale czasami nie. jak już się doczytałem na forum winą moga być zimne luty. pytanie moje brzmi : czy trzeba przelutować całą płytkę czy tylko styki od zasilania ?
dark79 Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 goracych nie ruszaj :polew: a tak na serio to przelutoj wszystkie od kostek zasilającej i sterującej
zima022 Opublikowano 15 Września 2008 Autor Opublikowano 15 Września 2008 Panowie udało sie :> przelutowałem ta pompke i wszystko jest oki działa bez zarzutów dzieki za dobre rady Pozdrawiam
V0yager Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Panowie - i Panie - Mam dokładnie ten sam problem - gdzie szukać tej pompki? [b5 95r]
domjenick Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 w bagazniku ,,po prawej stronie kolo wlewu paliwa, za obiciem materialowym wielkosci ceglowki ,w gabce-NOWICJUSZE,a Wy cos szukacie?przecierz sam opisywalem to kilka razy,a napewno robil to ktos przede mna :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi