carter222 Opublikowano 2 Września 2008 Autor Opublikowano 2 Września 2008 Wiem, że to klub Audi a nie Volvo ale ten wątek jest o przyciemnianiu, mam więc taką prośbę... Jeśli posiadasz jeszcze jakieś fotki swojego Volvo, ale robione np. z boku samochodu ? Wydawało mi się że pomiędzy przednimi a tylnymi szybami nie ma wielkiej różnicy, a Ty piszesz że jest to aż 30%! Nie widać tego na fotce bo jest zrobiona pod dużym kątem. Ciekawe czy ja bym długo pojeździł jeśli wszystkie przyciemnił bym na te 5% przepuszczalności
eMeM Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 od boku osobiscie uwazam wszystkie szyby na 5% to troche przesada, no ale kazdy robi auto pod siebie
Gość rob Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 ja przyciemniłem i jestem zadowolony, wygląd na + i auto tak się nie nagrzewa jak stoi w słońcu, nie mówiąc już, że nikt nie widzi co sie dzieje w środku :gwizdanie: jak przyciemniać, to wszystkie szyby tak samo, ja niestety zrobiłem błąd
moskal Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Świetnie wygląda to volvo, właśnie taki efekt chciałbym uzyskać w swoim Audi tylko jak będzie to wyglądało przy 16' felgach? co ma sciema szyb do wielkości obręczy ?? moze o czyms nie wiem ??? Wydawało mi się że pomiędzy przednimi a tylnymi szybami nie ma wielkiej różnicy, a Ty piszesz że jest to aż 30%! Nie widać tego na fotce bo jest zrobiona pod dużym kątem. Ciekawe czy ja bym długo pojeździł jeśli wszystkie przyciemnił bym na te 5% przepuszczalności stary , 20% to masz juz ściemnione seryjnie , zadna szyba nie ma przepuszczalności 100% bo jej konstrukcja na to nie pozwala , wiec gdybys przod sciemnił sobie o np 20% to juz masz po dowodzie. Rób wszystkie w jednym odcieniu i finał.
Wąski Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Ja jestem za tylko delikatnie z policja nie ma problemu Tylko delikatnie Zrób tak jak Moskal pisze
kepasa Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 ja tez za delikatnie.... możesz spróbowac folii 'chromolux' , chodzi o ten typ... dokładnie chromolux pochodzi od Folia-tec, ale jakości ich folii Ci nie polecam... więc najlepiej poszukać ten typ folii innego producenta, ładnie pasuje do czarnego, nie robi z niego trumny... w przeciwieństwie do kolegów którzy z poloneza przesiedli się na audi polecam lekkie przydymienie szybek
labek Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Jasne ze przyciemnij szyby. Osobiście w swoich 2 autach miałem przyciemnione wszystkie szyby, myśle ze w a4 ladnie by wyglądało jakby wszystkie były przyciemnione taką samą folią ( nie za ciemna nie za jasna ). Nie miałem do czynienia z tym rodzajem folii o którym pisze Kepasa, ale generalnie z Foliatec'a byłem bardzo zadowolony. U mnie w podpisie masz zdjecia mojej bylej Coupetki z przyciemką P.S Jakby cie juz zlapala policja to nie zrywaj folii bo to bez sensu. Niech sobie wezmą dowód, dajesz jakiemuś znajomemu 20 złoty podbija ci swistek, idziesz odebrać dowód i po sprawie :gwizdanie:
Smieszny Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Ja jestem za delikatna sciema, ale pod warunkiem ze nie bedzie zadnych pecherzykow ani nic podobnego po sciemie :>
carter222 Opublikowano 3 Września 2008 Autor Opublikowano 3 Września 2008 No u Ciebie Labek bardzo dobrze to wygląda, a powiedz na ile % masz przyciemniony tył? Tylko napisz konkretnie czy to np. 30% przepuszczalności światła czy 30% są przyciemnione od fabryki, bo różnie piszą i ciężko rozkminić. A ile u was krzyczą sobie za ściemę? U mnie w Wadowicach w TOP CAR powiedzieli mi ok. 650zł od wszystkich szyb + trójkąty
!Tommy Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 carter222 mi mowili 350 zł za wszystkie szyby (4 boczne + trójkąty + tył) w A4 (B5) w Katowicach
carter222 Opublikowano 3 Września 2008 Autor Opublikowano 3 Września 2008 !Tommy a masz jeszcze jakiś namiar na te Katowice??? Wiesz... mnie chodzi o to żeby to była profesjonalna robota
!Tommy Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 carter nie pamietam, ale znalazłem ich na googlach. wieczorem postaram sie podeslac ci namiary
labek Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Szczerze to nie mam pojecial, poniewaz w zakladzie maja probki na szybach z nazwami ogladalem i mowilem Ta i Ta Albo tylko ta ( golfa mialem calego jedna folia i byl lepszy efekt niz tyl ciemniejsza przod jasniejsza), a jezdze zawsze do tago samego zakldu za golfa II i coupe wzieli jakos 550 zloty. P.S. Nie mam a mialem coupetka juz jezdzi ktos inny :gwizdanie: EDIT: Na szybie powinno byc napisane czy sa przyciemnione czy nie, ja u sibie mialem napis bodajrze TINTED, wtedy moze pisali bo to nie byla norma. Jezeli sa lekko dymione to to jest tyle ile mozna, jakakolwiek folia i w razie czego dowod papa ale jakos zawsze mialem to gdzies
Rekomendowane odpowiedzi