!Grześ Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2015 Nie nie Mój S-line się maluje... Poza tym mogłeś pomylić samochody bo stała tam identyczna jak moja,ten sam kolor... tylko była na 3sdm-ach,miała ciemne szyby i szpetne Chińskie lampy z Ledami...Ja stałem niedaleko Niej przy krawęzniku,koło 80-tki w Cabrio
jhimo Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Widzialem Twoje auto, ale nie dałem pozoru czy sline byl wrzucony ;D
!Grześ Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2015 Może będzie wrzucony koło środy/czwartku dopiero Dzisiaj odbieram graty z malowania
m1chal_p Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Gratuluję wytrwałości w doprowadzaniu motorowni do sprawności fura prezentuje się zacnie
!Grześ Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2015 Gratuluję wytrwałości w doprowadzaniu motorowni do sprawności Dzięki,prócz wytrwałości silnik pochłonął worek $$$.... No ładna ta twoja furka Dzięki,ale jeszcze dużo jej do "Ładnej" Brakuje... przede wszystkim Dobrego Koła... Ale powoli Działa Pan djim i coś się dzieje :
!Grześ Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Szpiegowałeś Dzisiaj wpadły w końcu końcówki... Auto Odebrane... oczywiście nie mogło się obejść od Wku*wienia się na Dzień dobry....W mieszalni lakierów palant pomimo tego że miał klapke wlewu paliwa to namieszal mi jaśniejszej Farby... W słońcuwidać różnice na zderzaku,listwach i lotce,wiec samochód w przyszłym tygodniu ponownie trafia do Lakierowania...Ale mimo wszystko Efekt po złożeniu jest OK narazie zdjęcia robione lodówką,jak znajde chwile i samochód bedzie już w Jednym kolorze to porobie lepsze Foty Edytowane 9 Czerwca 2015 przez !Grześ
marcinch001 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Fajnie wygląda . Przydał by się większy dystans z tyłu.
!Grześ Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2015 Jak bym tył opuścił niżej,to idealnie opona wchodzi w nadkole... nie mam naciągu,więc większy dystans jest niepotrzebny...
jhimo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Super sie prezentuje! jeszcze dokladka cupry z przodu i bedzie kosa ;D
!Grześ Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2015 Żadnej dokładki... na 18-stkach które mam i przy ustawieniu zawiasu jaki jest obecnie i tak już mam nisko przód... Więc dokładka by się długo nie ostała...A tu takie Dwie Foteczki z Nysy I dwie następne
Awra Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Pecha masz z tym autem jak nie wiem co... najpierw silnik, tutaj też ja miałem różne historie i z 10 kpln pękło. U Ciebie mechanik oszust, teraz farba nie taka, a auto bardzo ładne i widać że się starasz żeby było dobrze ogarnięte. Mam nadzieję że Ty tak jak ja będziesz miał już spokój z silniczkiem
!Grześ Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2015 Pecha masz z tym autem jak nie wiem co... najpierw silnik, tutaj też ja miałem różne historie i z 10 kpln pękło. U Ciebie mechanik oszust, teraz farba nie taka, a auto bardzo ładne i widać że się starasz żeby było dobrze ogarnięte. Mam nadzieję że Ty tak jak ja będziesz miał już spokój z silniczkiem Spokój z silnikiem już jest,wszystko porobione A farba... no cóż,wina Pana który mieszał,ale plus jest taki że lakiernik zobowiązal się pomalować mi samochód ponownie za Free,gdyż osoba ktora mieszała farbe to jego kumpel do którego mnie wysłał... wiec to niejako jego wina Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Awra Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 nie no jasne ale wiadomo - znowu bez auta
MaciejK Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Jaki to kolor tej dokładki w czarnym połysku?? Każdy lakiernik to ogarnie??
!Grześ Opublikowano 4 Września 2015 Autor Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Dokładka tylna i grill jest malowany w czarnym niemetalicznym połysku Każdy lakiernik ci to ogarnie,bez problemu Sobotnie popołudnie minęło pod znakiem wosków,odkurzacza itd itd... a na koniec poszło Kilka strzałów z Kumpla B8 który to dzielnie robił jako statyw do Lamp Ostanio w końcu zderzaki pomalowałem w kolorze takim jaki ma być + listwy drzwiowe,lotkę itd...Samochód przeszedł małe odnowienie Lakieru + ściema tylnych Szyb Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez !Grześ
instruktor83 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Pięknie jest:-) oby tak dalej:-) jak go kupiłeś pewnie łatwo nie było :-( ciągle jakieś rzeczy do roboty :-( skrzynia silnik:-( zaś teraz twoje audi wygląda :-) miodzio:-) pierwsza liga:-)nie myślisz o lusterku fotochromie? Brakuje tego wedlug mnie Edytowane 4 Września 2015 przez instruktor83
Rekomendowane odpowiedzi