Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

tak jak pisalem - silnik jest poskladany jak trzeba a natrysk sie zmiescil ;)

Opublikowano

Dobra robota a fele jak komu się podoba.

Opublikowano

Konkretny projekt, wszystko zrobione od początku do końca bardzo elegancko:wink: Gratulacje projektu. Masz kolego jakies logi z tej rakiety? porównałbym ze swoimi:decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odkopuje by się dowiedzieć co słychać z silnikiem po dłuższym czasie użytkowania? Są jakieś skutki uboczne strokera na minus jakie odczucia? Sprzęgło działa bez problemu? Pytam ponieważ składam silnik na bardzo podobnych gratach i może można coś jeszcze poprawić czy wszystko gania idealnie? :wink:

Opublikowano
  • Autor
Konkretny projekt, wszystko zrobione od początku do końca bardzo elegancko:wink: Gratulacje projektu. Masz kolego jakies logi z tej rakiety? porównałbym ze swoimi:decayed:

auto jezdzi na EMU. moge zrobic log w emu i sobie zerkniesz ;) powiedz tylko ktore parametry interesuja cie najbardziej :)

Odkopuje by się dowiedzieć co słychać z silnikiem po dłuższym czasie użytkowania? Są jakieś skutki uboczne strokera na minus jakie odczucia? Sprzęgło działa bez problemu? Pytam ponieważ składam silnik na bardzo podobnych gratach i może można coś jeszcze poprawić czy wszystko gania idealnie? :wink:

sprzeglo jest najlepszym rozwiazaniem zastosowanym w tym aucie :D jest absolutnie bezbledne, klei jak glupie, zadnych dziwnych dzwiekow ze sprzegla czy skrzyni nie ma, skrzynia rowniez trzyma sie dzielnie ;)

robisz strokera? WARTO! nie ma zadnych negatywnych skutkow, dol jest zupelnie inny i autentycznie czuc powiekszenie pojemnosci. warunek konieczny - silnik musi byc idealnie spasowany. nie warto oszczedzac na tej robocie.

jako ze chcialem miec auto jak najcichsze to tlumiki sa ogromne. np tlumik srodkowy jest na dlugosc calej kabiny i slysze ze gdzies uderza podczas ruszania. wiec na bank trzeba to poprawic. z innych rzeczy to sonda lambda sie poddala i na sztywno pokazuje 1 wiec jest do wymiany. jesli interesuja cie jakies konkretne informacje lub chcesz zobaczyc cos czego nie pokazalem do tej poty to pisz :) zobaczymy co da sie zrobic ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem przyjemność przejechania się z Marcinem i powiem że auto robi robotę :decayed: :decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A z ciekawosci, co udalo CI sie osignac na Frankenturbo?

Opublikowano

To ten walił marchewy w Ostrowie :D

Opublikowano
  • Autor

sie zjechali tuningowce i szczelali ;) ja nic nie wiem :decayed:

uxon - 280KM, silnik po kapitalce

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Marcin, dzwoniłem do tego gościa co podałeś nr ale on nie ma juz tlokow z korbami do starych TFSI, nie masz jeszcze innego kontaktu ?

Opublikowano
  • Autor

niestety :/ szukaj tylko tlokow ze sworzniami a korby kup kucizne techno5 - nie bedzie drogo ;)

zeby nie bylo ze nic sie nie dzieje to doszly odciagi do turbo bo jak na moj gust to wszystko za bardzo tam pracowalo ;)

8vFGHrq.jpg

Opublikowano

Marcin co raz ładniej wygląda pod maską:)

Opublikowano
  • Autor

dzieki :decayed:

cos tam sie dzieje powoli nie tylko pod maska ;) na zime czeka montaz hebla 360mm, prawdopodobnie nowa glowica ktora pozwoli zakrecic wyzej i rozmiar wieksze turbo. zostal uruchomiony odczyt wszystkich parametrow z emu po bluetooth i w dalszym ciagu poluje na zdrowa bude Q ;)

Opublikowano

To dobrze:) Wloz jakiegos holseta 35 i pewnie wyda z moca:) Ja też swoją rozebrałem w drobny mak. Może na wiosnę wyjadę ewentualnie na BT

Opublikowano
  • Autor

To dobrze:) Wloz jakiegos holseta 35 i pewnie wyda z moca:) Ja też swoją rozebrałem w drobny mak. Może na wiosnę wyjadę ewentualnie na BT

Holseta jak juz to hx40 z mala dupka - ar .49 ;)

Zostane raczej przy rodzinie td. Jest tu jeszcze sporo do ugrania :) najwiecej do ugrania mam na glowicy - wieksze zawory, inne walki i ewentualnie zmienna faza. Zobaczymy jak wysoko uda sie zakrecic silnik :)

taki tam drobny pojedynek na "łututututu tssss" z kolegami z konkurencyjnego zlotu :decayed:

dotarly do mnie malenkie zaciski na tarcze 360mm ;)

RCLNPUx.jpg

Edytowane przez marcindlug

• 1 rok później...
Opublikowano

Marcinie czy coś się dzieje dobrego z Twoim autem? :decayed:

Temat ucichł...

Opublikowano
  • Autor

cos tam sie dzieje. niestety kase ktora moglbym pakowac w auto musze wydawac na leczenie :/ w tym roku na bank beda jakies zmiany + troche wiecej mocy

Opublikowano

A co sie dzieje z Twoim zdrowiem (jesli mozna zapytac)?

Wysłane z mojego myPhone C_Smart przy użyciu Tapatalka