tomalm Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 witam wszytskich. zakupilem moja A4 z niemiec ale niestety posiadam tylko 1 kluczyk. jest to wersja bez zdalenie sterowanego centaralengo zamka. poczytalem instrukcje i doszedlemm to dego ze w moim kluczyku znajduje sie "chip" z numerem ktory jest sprawdzany przez immo podczas odpalenia. chcialbym dorobic sobie kluczyk. wiecie ile moze to kosztowac i czy jestem zdany tylko na ASO??
Kosa-00 Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 kuczyk mozna dorobić tylko w a ASO.
Wihajster Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 kuczyk mozna dorobić tylko w a ASO. Bzdura.130 zeta w 5min roboty....
wustyle Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 nieprawda dorobilem kluczyk "scyzoryk" w warszawie za 200 zl (nie w ASO) dziala i jest ok
pablo_9 Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Ja ostatnio płaciłem 120 zł ale to zależy od punktu jaka jest cena... W tesco np. chcieli 150 zł
krzysiekTDI Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 W Twoim roczniku dorobisz bez problemu, Ja ostatnio dorobiłem scyzoryk za 100 zł oczywiście kluczyk i grot był mój. Więc za docięcie grota i skopiowanie imo to chyba dobra cena
tomalm Opublikowano 4 Września 2008 Autor Opublikowano 4 Września 2008 no ta ale ja nie posiadam kliuczyka "sczoryka" bo nie mam zdalnego zamka centralnego. ale jesli tak to pewnie zaplace mniej za zaprogramowanie go i dorobienie
krzysiekTDI Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Kolego kuczyk scyzoryk to nie problem możesz kupić orginał na allegro http://www.allegro.pl/item430031066_kluczyk_scyzoryk_audi_czysty_grot_hella_434mhz.html dokupujesz sterownik np. taki http://www.allegro.pl/item426959097_nowosc_sterownik_zamka_pilot_scyzoryk.html i cieszysz się kluczykiem scyzorykiem i zdalnie sterowanym centralnym zamkiem Pozdrawiam K.
Michas Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 podobno (czytałem w jednej z gazet motoryzacyjnych) z tymi oryginalnymi kluczykami z allegro różnie bywa i nie zawsze idzie je zaprogramować.... tak jak poprzednicy pisali, koszt dorobienia kluczyka to 120-130zł i jest to do zrobienia w każdym większym punkcie dorabiania kluczy...scyzoryk bedzie odpowiednio droższy
pablo_9 Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Jest jeszcze jedno rozwiazanie jesli nie posiadasz alarmu w aucie to planujac zalozenie najlepiej wybrac opcje alarmu, ktory ma pilot scyzoryk podobny do oryginalu. Masz wtedy zalozony alarm z pilotem scyzorykiem. Koszt dorobienia grotu i immo ok. 150 zl.
nippo83 Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 No właśnie Panowie.. mam kluczyk *zwykły nie scyzoryk* bez wbudowanego klawisza do otwierania centralnego zamka *do tego mam taki śmieszny pilocik*.. byłem dziś w ASO spytać czy dało by rady dorobić klucz *scyzoryk* do otwierania centaralnego w moim aucie.. ASO Bielsko-Biała uważa, że trzeba wymienić pompę centralnego wraz ze sterownikiem.. i wiecie ile za to krzyczą - 2500 zł!!! *cena chora* A Wy jakie macie propozycje.. jak się tym tematem zająć? nie wystarczyłoby zaprogramować sterownika scyzoryka na częstotliwość fal jakie otwierają centralny mojego samochodu??
slawi26 Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 jestem w trakcie dorabiania kluczyka i scyzorka cały koszt to 370 zł i w tej cenie alarm, fachowiec przerzuci mi ze starego kluczyka tą część z kodem dzięki temu nie zapłacę za skopiowanie pozd
pox Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 A ja mam pytanie do tych, co dorabiali kluczyk poza ASO. Czy w takich punktach dorabiają na ori czystych kluczach, czy to są jakieś zamienniki?
nippo83 Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Panowie gdzie w okolicach śląska mógłbym dorobić klucz "scyzoryk" wraz z przerzuceniem sterownika ze starego alarmu do nowego klucza?[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2008, 21:20_________________________________________________Panowie jak to jest z tymi scyzorykami i programowaniem centralnego zamka?
Cuber Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Panowie było to juz poruszane kilka krtonie na forum ! Wystarczy
dawid80 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 witam mam pytanko chciałem dorobic kulczyk bo mam tylko 1szt gosc powiedział ze 200zł i ok ale poszedł ze mną do auta i podpioł jakis komp.. i powiedział ze lipa nie da rady bo pin kodu nie moze sciągnąc czy gosc jest gamoń czy mam problem?
Wihajster Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 witam mam pytanko chciałem dorobic kulczyk bo mam tylko 1szt gosc powiedział ze 200zł i ok ale poszedł ze mną do auta i podpioł jakis komp.. i powiedział ze lipa nie da rady bo pin kodu nie moze sciągnąc czy gosc jest gamoń czy mam problem? ma zły sprzęt tzn za słaby lub masz licznik co bez wylutowywania kości sie nie obejdzie
dawid80 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 czyli co podjechac do innego gosci od kluczy
Wihajster Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 czyli co podjechac do innego gosci od kluczy możesz spróbować lub zobacz co masz za licznik.Bosch,VDO,czy nie daj boże UKNSI
songo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 mi gostek w limanowej powiedział 500zł za scyzoryk ale i tak dorobiłem zwykły za 130
Rekomendowane odpowiedzi