MAGIC87 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 No i fajnie ... Felunek elegancki... Myśle że z jakości malowania będziesz się cieszyć długo ... Tylko uważaj na krawężniki haha Powered by LG G3s bez przesady, miałem to samo koło, 4 sezony po renowacji i ani ryski nie było na rancie przy 225/40 spokojnie mozna pod krawęznik podjechac bez obawy o porysowanie
Tomi_81 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) lepsze takie niż stal To na pewno ale to raczej zmiana wymuszona pod większe hamulce... No i fajnie ... Felunek elegancki... Myśle że z jakości malowania będziesz się cieszyć długo ... Tylko uważaj na krawężniki haha Powered by LG G3s bez przesady, miałem to samo koło, 4 sezony po renowacji i ani ryski nie było na rancie przy 225/40 spokojnie mozna pod krawęznik podjechac bez obawy o porysowanie Tych poprzednich nie zajechałem to myślę że tu tym bardziej, a świadomość że są świeżo lakierowane to będę się trzymał z dala od krawężników Edytowane 1 Marca 2015 przez Tomi_81
KoJ@K Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Felunki eleganckie, w sumie takie same sety felg, jak u mnie. Bardziej niz wjezdzanie na krawezniki to tu chodzi o PODJEZDZANIE DO kraweznikow, bo to tak im mozna narobic wieksze kuku. Z reszta no, nie oszukujmy sie, ale profile 40-35 nie koniecznie sa przeznaczone do aut, ktore lataja po kraweznikach.
Tomi_81 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Opublikowano 10 Marca 2015 No i założone Pany jakie dystanse proponujecie aby to ładnie spasiło a nie wystawało ....
H4mm3R Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 No Panie, to trzeba sobie pomierzyć ile tego dystansu potrzeba ogólnie dobrze siadło
Tomi_81 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Opublikowano 10 Marca 2015 Trza będzie sprawdzić ale z tego czytałem spokojnie dystans na przód 11mm a tył 15mm i powinno być ok...
grimfrost Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Kolego, przy 8 calach i et35 mi brakowało 5mm na przód i 10mm na tył, ale najlepiej zmierzyć, łata, miara i wyjdzie ile brakuje
H4mm3R Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Trza będzie sprawdzić ale z tego czytałem spokojnie dystans na przód 11mm a tył 15mm i powinno być ok...Akurat wszystko zależy od zawieszenia, im niżej tym inaczej to wygląda. Zmierzyć najprościej i takie kupić.
KoJ@K Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Do tego co jest teraz to na przód bym dał 8mm, a na tyłek z 15mm, tylko że te 8mm to bez centrowania i na przedniej osi przy wyższych prędkościach może okazac się "wkur...zające" ...
Polko_V Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Do tego co jest teraz to na przód bym dał 8mm, a na tyłek z 15mm, tylko że te 8mm to bez centrowania i na przedniej osi przy wyższych prędkościach może okazac się "wkur...zające" ... czemu w********ce?! Na 8mm z przodu spokojnie koło siądzie na piaście, tym bardziej, że ma ori felgi bez pierścieni centrujących ...a i oczywiście ładnie się to ogląda...czyt, wątek
KoJ@K Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Przy dystansie 8mm wejdzie jeszcze koło na piastę ??
Polko_V Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 np w b5 nawet przy 10mm łapie się jeszcze koło na piastę...fakt faktem, trzeba pomóc sobie troszku nogą...trzyma jeszcze ze 2 mm
KoJ@K Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Az sobie kiedys sprawdze, w golfie przy 5mm juz bylo ciezko z tym, zeby sie felga trzymala na piascie, no i przy predkosciach powyzej 130 bardzo drżała kiera.
Tomi_81 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Opublikowano 30 Marca 2015 Dobra hamulce 320/288 już są do tego komplet nowych tarcz i klocków plus nowe osłony tylne i przewody w oplocie wszystko od Dev_a Jedynie kolor jest nie jest to żółty o jakim myślałem...
Pucek Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Dobra hamulce 320/288 już są do tego komplet nowych tarcz i klocków plus nowe osłony tylne i przewody w oplocie wszystko od Dev_a Jedynie kolor jest nie jest to żółty o jakim myślałem... W takim kolorze miałem za młodu komara Bliżej mu chyba do zielonego jak do żółtego, ale jak tak patrzę to taki niepowtarzalny kolorek, ma w sobie coś
Tomi_81 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Opublikowano 30 Marca 2015 W takim kolorze miałem za młodu komaraDzięki Bliżej mu chyba do zielonego jak do żółtego, ale jak tak patrzę to taki niepowtarzalny kolorek, ma w sobie coś No jak dla mnie to bardziej w seledyn wchodzi...no faktycznie ma coś nie jest żółty
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) daltoniści... ...a tak serio kolor to tak między żółtozielonym, jaśminowym a miętowym ...i ja bym nie zmieniał, bo na pewno nikt go nie ma i nikt Ci nie będzie gadał, że czerwony...będzie szybszy a tak właściwie to jest zieleń wiosenna... Edytowane 30 Marca 2015 przez Polko_V
Rekomendowane odpowiedzi