Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grupowy ChipTuning Aligator Dynosoft Katowice - IX Tura 2019r Marzec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gibons a te terminy są wiążące i na pewno Aligator będzie mógł nas zapisać w tych dniach co podaliśmy? Bo dziś chciałem sobie już wolne zaklepać w pracy i nie wiem czy na pewno będę mógł tego 6 kwietnia rano się zameldować w Dynosofcie.

Opublikowano
13 godzin temu, Gibons napisał:

Kolego tak jak pisałem pierwsze 2 tyg Kwietnia dasz rady ?

Kurde dopiero 14 kwietnia bede w Polsce... Chyba ze tego 14 popoludniu? chociaz najlepiej byloby 19 kwietnia

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, leewang napisał:

Gibons a te terminy są wiążące i na pewno Aligator będzie mógł nas zapisać w tych dniach co podaliśmy? Bo dziś chciałem sobie już wolne zaklepać w pracy i nie wiem czy na pewno będę mógł tego 6 kwietnia rano się zameldować w Dynosofcie.

Tak dla nas są 2 pierwsze tyg Kwietnia.

52 minuty temu, shogu napisał:

Kurde dopiero 14 kwietnia bede w Polsce... Chyba ze tego 14 popoludniu? chociaz najlepiej byloby 19 kwietnia

Skoro przebywasz za granicą postaram się załatwić Ci na 19stego Kwietnia. W najgorszym wypadku ten 14sty ale myślę że ogarniemy 19stego. Dam Ci znać niebawem.

Opublikowano
2 godziny temu, Gibons napisał:

Tak dla nas są 2 pierwsze tyg Kwietnia.

Skoro przebywasz za granicą postaram się załatwić Ci na 19stego Kwietnia. W najgorszym wypadku ten 14sty ale myślę że ogarniemy 19stego. Dam Ci znać niebawem.

Ok czekam na info dzieki wielkie !

Opublikowano
  • Autor

Panowie prośba jest taka od Wojtka aby dzwonić osobiście się umówić. On zapisuje sobie od razu dane. Tutaj numer pod który macie dzwonić.

606 341 144

Dzwonicie i mówicie że w sprawie grupówki z forum audi a4 od Gibonsa i on będzie więdział o co chodzi. Prośba do was taka aby dzwonić jak najszybciej bo terminy znikają.

Czynne od 9 do 17

Opublikowano
48 minut temu, Gibons napisał:

Panowie prośba jest taka od Wojtka aby dzwonić osobiście się umówić. On zapisuje sobie od razu dane. Tutaj numer pod który macie dzwonić.

606 341 144

Dzwonicie i mówicie że w sprawie grupówki z forum audi a4 od Gibonsa i on będzie więdział o co chodzi. Prośba do was taka aby dzwonić jak najszybciej bo terminy znikają.

Czynne od 9 do 17

Gibons, próbowalem kilka razy ale nie odbiera.. wyslalem maila. Moze tak byc ze zagranicznych nie odbiera ?:o

Opublikowano
Gibons, próbowalem kilka razy ale nie odbiera.. wyslalem maila. Moze tak byc ze zagranicznych nie odbiera ?[emoji33]

Z tego co widzę to Gibson napisał że czynne od 9:00 do 17:00 może dlatego nie odbiera?
Opublikowano
4 minuty temu, Kombi174 napisał:

Z tego co widzę to Gibson napisał że czynne od 9:00 do 17:00 może dlatego nie odbiera?

W tych godzinach probowalem, wczoraj tez kilka razy dzwonilem zeby zapytac o  mozntaz fmic i wtryskiwaczy ale glucho w sluchawce..

Opublikowano

No to ja nie mam pojęcia dlaczego tak? ja będę dopiero jutro próbował

Opublikowano
Dnia 13.03.2017 o 21:13, Gibons napisał:

Kolego Dynosoft to jeden z lepszych w PL i bardzo znany. Spokojnie zrobi Ci korektę softu. Możesz dopisać się do listy.

Zawartość dodana 2 minutes later

Panowie dwa pierwsze tygodnie Kwietnia są nasze. Komu jaki termin pasuje ? Dzwonić można dopiero od 20 Marca więc myślę że tu zapiszemy półki co. Wcześniej ma wszystko pozajmowane.

A powiedz możę orientujesz się jakie sa koszty korekty programu ?

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, shogu napisał:

W tych godzinach probowalem, wczoraj tez kilka razy dzwonilem zeby zapytac o  mozntaz fmic i wtryskiwaczy ale glucho w sluchawce..

Próbuj po 9 albo przed 17 w trakcie godzin ciężko bo jak robi soft to hamowania hałas itd a czasu oddzwaniać nie ma. Ja też czasem dodzwonić się nie mogę :) Jeśli ktoś będzie miał jakieś problemu to piszcie ja zadzwonię etc. Tylko nie żę raz próbowałem i nie dodzwoniłem sie i od razu walicie do mnie :) Będzie wolny to na pewno odbierze. Dzwoncie potwierdzać terminy lub umawiać nowe.

Co do korekty programu kolego zapytam. Rozumiem że b7 tak ?

Opublikowano
8 godzin temu, Gibons napisał:

Próbuj po 9 albo przed 17 w trakcie godzin ciężko bo jak robi soft to hamowania hałas itd a czasu oddzwaniać nie ma. Ja też czasem dodzwonić się nie mogę :) Jeśli ktoś będzie miał jakieś problemu to piszcie ja zadzwonię etc. Tylko nie żę raz próbowałem i nie dodzwoniłem sie i od razu walicie do mnie :) Będzie wolny to na pewno odbierze. Dzwoncie potwierdzać terminy lub umawiać nowe.

Co do korekty programu kolego zapytam. Rozumiem że b7 tak ?

tak to jest B7 2.0Tdi BPW

Opublikowano

Przed chwilą udało mi się dodzwonić ale w sprawie uzgadniania terminów mamy dzwonić dopiero od poniedziałku

Opublikowano

Długo się dobijałeś?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Mi też się udało dodzwonić, w sumie 3 razy dzwoniłem. Niestety terminy będziemy ustalać od poniedziałku/wtorku bo już kilka osób się zapisało na kwiecień spoza grupówki, no i żeby nie było że dwa auta przyjadą o jednej godzinie.

Opublikowano

Udało mi się za 4 razem :)

Opublikowano

Teraz z automatu wiadomość ;)ba5b27f0cc68ee003fa628c87c62e874.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Pany ja mam termin już z Wojtkiem ogarnięty na 10 kwietnia godz:10:00

Opublikowano

ja tez sie dodzwonilem (za pierwszym razem :)) - 11.04 na 10

Opublikowano

Ja na 3 kwietnia godz. 10:00 szkoda tylko że to nie moje a4 tylko a3 kumpla może następnym razem