Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AWM Q] Biały Sedan US - erbete

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prawie jak moja :decayed:

Opublikowano
  • Autor
prawie jak moja :decayed:

Haha, faktycznie prawie :wink: trochę mojemu brakuje jednak, ale w serii były podobne :decayed:

Opublikowano

FAJNA - ale ten gril w chromie mi sie nie podoba, widze tu zwykłego polifta ze znaczkiem Q :thumbup1: ewentualnie z ramką w czerni

Opublikowano
  • Autor

Obkleję żeberka w grillu czarną taśmą, żeby zobaczyć jak to wygląda i podrzucę jakieś foto, ale mi się w obecnej formie podoba, poza tym zwykły mają wszyscy :decayed:

Opublikowano
:thumbup1:
Opublikowano

Piękna sztuka, kupiłes od mojego kuzyna:decayed:, po aucie Krychy widać co można zrobić z białą buda:kox:, Dobrze ją zglebić i bedzie miazga:jerk:

Opublikowano
  • Autor

slepy, sprawdź PW - ważna dla mnie sprawa ;)

Krychy auto znam, on ma air więc gleba, a zaraz próg w niczym nie kolidują - u mnie niestety już tak, a jak już pisałem wcześniej, chcę trochę autem pojeździć i czerpać z tego przyjemność na codzień, bo nie jest to eventowóz, aktualne ustawienie jest do tego optymalne. Apropo, wczoraj zawisłem miską na je#$nym progu pod mcdonaldsem bo wjazd jest po skosie - mega widowisko dla całego ogródka :decayed:

Opublikowano

Lwowska?:decayed:

Opublikowano
slepy, sprawdź PW - ważna dla mnie sprawa ;)

Krychy auto znam, on ma air więc gleba, a zaraz próg w niczym nie kolidują - u mnie niestety już tak, a jak już pisałem wcześniej, chcę trochę autem pojeździć i czerpać z tego przyjemność na codzień, bo nie jest to eventowóz, aktualne ustawienie jest do tego optymalne. Apropo, wczoraj zawisłem miską na je#$nym progu pod mcdonaldsem bo wjazd jest po skosie - mega widowisko dla całego ogródka :decayed:

dostałem, ale nie mam z nim narazie kontaku, jak sie odezwie to bede pisał:wink:

Opublikowano

Mi tam fele się podobają :D jednak dobra oponka i od razu fela inaczej wygląda..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
Lwowska?:decayed:

Wtedy akurat na obwodnicy przy Heliosie, ale na Lwowskiej też jest miód :facepalm:

Grill i końcówki wydechu w czarny mat...

FRONTjpg_essqqnx.jpg

Opublikowano

no i teraz jest jak byc powinno :wink: jeszcze ukreec troche cos tym gwintem i git :D

Opublikowano

taa, z czarnym grillem od razu lepiej :naughty: i jak dla mnie ta fela jest spoko

Opublikowano
  • Autor

Gwintem pokręce coś może na przyszły sezon, pasowałoby ulepić do tego celu jakąś metalową osłonę pod silnik i zmienić z tyłu zawias na gwint :decayed:

Edytowane przez erbete

Opublikowano

Lampy z obrysówkami robią robote :krol: !

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj wpadł nowy siłownik maski i nowe oryginalne żarówki do postojówek/obrysówek - Sylvania

Kilka kadrów z wczoraj.
53513467997108797117.jpg
78262496518981009726.jpg
16494375116795792500.jpg
74829333975856363629.jpg
87935137086672161148.jpg
44239808284075005584.jpg
12511692202339333678.jpg
74663702528403364080.jpg
58807474666527650160.jpg
62311573087399436419.jpg
95939440030528197154.jpg
21090463307028978468.jpg

Opublikowano

ładna audi, "+" za pomyslowe fotki :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Audi znana przeze mnie z allegro :D Sam miałem po nią jechać, ale założyłem sobie na początku, że kupię czarną i tak zrobiłem, Wstaw fotki wnętrza bo pamiętam, że było fajnie wyposażone ;)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Mały przestój ostatnimi czasy w temacie.
Na tył wpadło świeże zawieszenie - amory BOGE + sprężynki H&R -50mm,

dzięki czemu tył siadł trochę więc plan na sezon "niżej" powinien się udać ;) teraz czekam na lepszą pogodę - wrzucę letnie koło i pokręcę jeszcze przodem.

Szukam jeszcze jakiejś metalowej osłony pod silnik, żeby można było spokojnie podróżować...

Opublikowano

US :slina: a grill czarny zrobił z niej trochę bardziej euro. Ja bym zostawił tak jak było. Z polerowanymi felgami dobrze grało i dawało niepowtarzalny efekt