erbete Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Wiem właśnie, niepotrzebnie pomalowałem ten grill, mogłem do tego celu kupić inny, nie wiem czy będę w stanie teraz przywrócić chromy, no ale cóż. Koła wpadły na auto, wiosna pełną gębą, no i jest sporo niżej niż w poprzednim sezonie Dzisiaj może wpadnie jeszcze przelotowy tłumik. Edytowane 19 Marca 2015 przez erbete
scooby888 Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Gdzie dorabiales tablice i jaki koszt? Kupilem na allegro ale przyszla jakas mega mala duzo mniejsza jak u ciebie..
erbete Opublikowano 10 Września 2015 Autor Opublikowano 10 Września 2015 Audi na sprzedaż. http://olx.pl/oferta/audi-a4-b5-1-8t-quattro-usa-german-CID5-IDbsuWH.html Zapraszam.
erbete Opublikowano 11 Września 2015 Autor Opublikowano 11 Września 2015 Zmieniłem pracę i potrzebuje auta do tłuczenia. Więc najpewniej kupie coś na co dzień i może jakiś drugi wóz na niskobudżetowy projekt. Audi wraca do serii, bo widzę że gleby się ludzie boją jak ognia
Rekomendowane odpowiedzi