Skocz do zawartości
IGNOROWANY

dane z ETKI różnia się z rzeczywistym stanem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż tak w bazie ETKI jak wpisałem numer VIN to pokazało mi że

1.jpg

mam silnik AHL i skrzynię biegów DCN a ja mam silnik ADP i skrzynię DHE

2.jpg

ale tu nr. VIN sie nie zgadza

a wklejkę mam taka zobaczcie

3.jpg

i o co tu chodzi gdzie błąd :?:

Opublikowano

Może kiedys mialeś hihi, no ale to kurde jakaś lipa :|

Opublikowano

ja to samo mam 2000rok a wyszlo ze 97 :D albo po wpisaniu vin mam inny typ handlowy niz w naklejce :)

Opublikowano
nie przejmuj sie

mi wyszlo ze mam 2.8 Q :619:

:diabel2: chciałbyś :D

eeehh błedy są wszędzie ;)

Opublikowano

Nie lubię tej wersji, bo jest kilka rzeczy, części, o których zapomniano i nie można wyszukać.

Np. nie zawsze znajdziecie po numerze radio oryginalne, zbiorniczek wyrównawczy itd.

Opublikowano

Wiki nie chciałbym ci ciśnienia podnosić ale ty masz szczególny przypadek silnik ADP w 97 r. to też Helmuty się nie popisali.

Opublikowano
a u mnie wygląda tak :

Obrazek

7.0 akutalizacja 615

:027: normalnie jaja, muszę dziś uaktualnić :) no u ciebie pre_pl jest OK, ale czemu ?

[ Dodano: 11-01-2007, 10:40 ]

Wiki nie chciałbym ci ciśnienia podnosić ale ty masz szczególny przypadek silnik ADP w 97 r. to też Helmuty się nie popisali.

juz nic mi nie mów, nie raz sie pieniłem choć nie wiem czym te motory sie róznią ADP a np. AHL, czy coś tam ulepszono ?

Opublikowano

Wiki sprawdź sobie jeszcze po numerze nadwozia w którym miesiącu "wyjechało" z fabryki i porównaj z wpisem w książce serwisowej.

Opublikowano

no i uaktualnilem do wersji 615 tak jak ma pre_pl i dalej to samo :027: ale jak oprocz VIN podam jeszcze nr. handlowy to jest OK :/ nie jaze tej ETKI

jakim cudem pre_pl -owi dobrze pokazuje a mi nie :(:

Opublikowano

wybieram a4 97 rok i potem w głównym oknie etki w pozycji ID auta wpisuję VIN i enter. No i wyskakuje całe litania tylko ze zła .... a jak dopiszę mój nr handlowy w głównym oknie obok VIN to litania jest OK tyle że króciutka :one:

Opublikowano

Kurde wywaliłem Etke chce zainstalować a tu takie coś

screenhunter1gf4.th.jpg

Wie ktoś może co z tym zrobić ?

Opublikowano

zobacz to, dostalem od jednego z was :)

mam rozwiązanie waszego problemu no w każdym razie u mnie zadzaiałało jeżeli chcesz zainstalować etka 7 na dysku c to przerzuć tam cały katalog etka7 oraz skopiuj z katalogu etka 7 bezpośrednio na dysk c katalog et_inst i teraz odpal plik instalacyjny...

Opublikowano

d*pa dalej to samo , co za kicha

Opublikowano

Ono mam to samo. Probowalem juz instalowac E7 na poprzednia wersje E6.31, ktora mi dziala i dalej d*pa. Moze trzeba wyczyscic rejestr zeby ponownie zainstalowac-sam juz nie wiem.

Opublikowano

no to nie wiem :( mam andzieje ze nie jestescie zli na mnie :) chcialem dobrze :|

Opublikowano

Czyściłem aż tak że mi winda padła :D Nic nie dało :(

neoeinez luz :)

Opublikowano

ono, no jak mi sie nie chcialo zainstalowac to zaczelem odpalac wszystkie pliki exe z tego katalogu etka7 :D i zje....alem winde hehe na szczescie bylo przywracanie systemu :diabel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...