norek92 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Cześć!Już przeszło miesiąc minęło od zakupu ale teraz złapałem chwile czasu na przedstawienie. Wcześniej A3 8P i poprzednie BMW e90.Tak wiec znowu powrót do AudiAutko z Polski serwisowane w ASO. Tak więc mam nadzieje, że bardziej pewne.Przebieg autentyczny 134.8 K (Teraz 137)Może nie ma navi, skóry ale bardziej zależało mi na znalezieniu dobrej a4 z silnikiem 2.7 niż na MMICo jest:- radio concert- system Bluetooth- pompowane i elektrycznie regulowane siedzenie (kierowcy)- Pełny pakiet oświetlenia wewnętrznego- Tempomat- FIS Kolorowy- felga 17" 225/50- Kierownica multifukcyjna- czujnik ciśnienia opon- podgrzewane lusterka- klimatronik 2-stref.- coś tam pewnie jeszczePLANY (na początek):- Podświetlenie tablicy ory. LED -> Zrobione- Lampy tył LED -> Zrobione- Halogeny LED -> Zrobione- przyciemnione tylne szyby -> Zrobione- kompleksowa Polerka lakieru- wymiana zestawu naprawczego na zestaw z kołem dojazdowym -> Zrobione - wymiana lusterek na automatycznie składane z polifta -> ZrobioneZakodowane:- jasność diód przy wł. światłach mijania z 9% do 30% -> Zrobione- test licznika -> Zrobione- awaryjne tylne światła STOP oraz kierunkowskazy -> Zrobione - wizualizacja parktronik -> Zrobione - poziom naładowania akumulatora -> Zrobione - regulacja intensywności pakietu QQ1 -> Zrobionew przyszłości może będzie coś więcej ale to już na następny rokKilka fot:Pierwsze oględziny:I po zakupieJak coś się będzie zmieniać w miarę czasu będę aktualizował temat Edytowane 26 Listopada 2014 przez norek92
lolot Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Gratki zakupu,fajny motor szkoda że nie Q ale i bez tego da się jezdzić.Bezawaryjności życzę
_Bumier_ Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Gratulacje zakupu , szkoda że nie manual ;p Życzę Bezawaryjności i dużo Radości z jazdy:naughty:
griga-st Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Bardzo fajna kombinacja 2,7+multi. Bezawaryjności:)
norek92 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2014 to teraz czas na mody ;o) Odkuruje się troche i będziemy myśleć co dalej
norek92 Opublikowano 19 Września 2014 Autor Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) okazyjnie udało się kupić felgi 16 (praktycznie bez ryski z tak samo prawie nowymi oponami zimowymi) od kolegi z forum grom doleciały i czekają na montaż lampy Led doszły też przyciemnione szybki, ledy w drzwiach i chrom halogenów,znaczki s-line (jeszcze trzeba poszukać zderzaków) no i ramka klubowa na razie tylko z tyłu niestety (jedna nie wytrwała podróży) Edytowane 19 Września 2014 przez norek92
Krzysiek290785r Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Auto super, życzę wielu modyfikacji.
norek92 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Niecały miesiąc minął od zakupu i montażu i się długo nie nacieszyłem i nie zdążyłem pochwalić. Jakiś c**j nie miał chyba zajęcia i na parkingu prawdopodobnie z kopa uszkodził prawe tylne lampy (w błotniku nie do uratowania) w klapie może uda się wypolerować. A żyby Ci Ch**u upier****li noge!!! Edytowane 28 Października 2014 przez norek92
andynl Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 No to w pytę Cię h....j załatwił :facepalm: może ta noga co kopnął mu uschnie
norek92 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) W weekend doleciały składane lusterka z polifta Edytowane 25 Listopada 2014 przez norek92
andynl Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Lustra fajna sprawa, przydaje się fotochrom też jest?
norek92 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Opublikowano 25 Listopada 2014 nie. podstawa + składanie ale i tak się ciesze jak dziecko he
andynl Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zakładaj fotochrom z*********** sprawa, na pewno nie będziesz żałował
norek92 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Opublikowano 26 Listopada 2014 Zakładaj fotochrom sprawa, na pewno nie będziesz żałował Nie wiem czy jest sens i będzie działał jak powinien bo szybki są przyciemnione :/
wrclaguna Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 .........a co maja przyciemniane szybki do zewnetrznych fotochromów bedzie ci wszystko działac
norek92 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) .........a co maja przyciemniane szybki do zewnetrznych fotochromów bedzie ci wszystko działac muszę sprawdzić czy moje lusterka maja w ogóle fotochrom i będę nad tym myślał Jeśli wkłady nie maja fotochromu i jak włożę z fotochromem to trzeba coś jeszcze kodować czy od razu powinno działać? Edytowane 26 Listopada 2014 przez norek92
Rekomendowane odpowiedzi