aborygen Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Piszę w sprawie kolegi - kupił A6 Odłączył zasilanie i po ponownym podpięciu radio prosi o kod którego nie ma Jest sposób na wyszukanie takiego kodu czy trzeba udać się do magika ? Pozdrawiam
GOLI Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Na początek wyjmij to radio i sprawdź czy ktoś na nim nie zapisał kodu, bardzo często się z tym spotykam, może będziecie mieli szczęście
aborygen Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2014 Teraz dzwonilem do kumpla i radio to chorus 1 kaseciak Radia nie wyjmowal bo kluczy u niego niet a raczej sie na tym nie zna za bardzo
eXik Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Witam, Miałem podobny problem, kupiłem klucze do radia koszt około 5 zł, do tego niestety u mnie nie było żadnego kodu na radiu, wiec znalazłem gosci którzy rozkodowują radia, taka przyjemnosc kosztowała mnie 40 zł. Teraz hula wsio elegancko i kod mam na oddzielnej kartce . Jeśli Twoj kolega posiada książke serwisową orginalną niech tam poszuka być może kod będzie w środku.
Rekomendowane odpowiedzi