wiesniak Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 otwarlem mache i zobaczylem cos takiego: o co tu chodzi ? tego wyciszenia chyba nie da sie wymienic bez rozbiorki polowy auta ? kurde to sie nacieszylem autem ktore wygladalo fabrycznie.. co z tym zrobic teraz ? pozdrawiam g. Wysłane z mojego SHV-E210K przy użyciu Tapatalka
jacek70 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Jaki powód takiego widoku. Czyżby jakiś gryzoń? Jeśli tak to bardziej od wyciszenia martwił bym się przewodami.
wiesniak Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2014 jaki powod to wlasnie nie mam pojecia. auto jezdzi zadnych ubocznych skutkow jeszcze nie zauwazylem. Wyglada to jakby gryzon wszedl od spodu miedzy blache i wyciszenie i przedarl siendo gory. Wysłane z mojego SHV-E210K przy użyciu Tapatalka
sciemamcz Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Pewnie cholerne kuny u nas też to dziadostwo włazi pod machę i sieje spustoszenie, ostatnio dwa auta stały w kałużach bo przewody z układu chłodzenia pogryzły.
Rekomendowane odpowiedzi