konus Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 jaka rękawica do mycia w budżecie do 100 zł? Miałem ostatnio z owczej wełny i służyła by do tej pory gdyby kobita przez przypadek nie zrzuciła podczas suszenia a że mam młode psiaki to chyba nie muszę mówić jak skończyła Jedyne co mnie w niej wkurzało to to że nie można było myć w ciepłej wodzie co w zimię potrafiło dokuczyć. Oczywiście chciałbym utrzymać minimalną ilość swirli po korektach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nie wiem jaką miałeś. Polecam CarPro można kupić poniżej 100 złotych - lepszej nie ma. Ciepła woda jej nie szkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Kojarzy mi sie z megsa ze miałem. Wiem ze dałem za nią 8 albo 9 dych w takim razie kupuje Carpro no i przede wszystkim ogarniam miejsce na zabawki żeby żadna osoba 3-cia a tym barziej zwierzyna nie miała dostępu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasna Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 czy można ręcznie pozbyć się hologramu z lakieru lz9y?jeśli tak to co należy zakupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Away Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Koledzy potrzebuję jakiś fajny pre-wash, tylko tak się składa, że nie mam pianownicy. Co myślicie o Mainz Pre-Clean? Można go stosować bezpośrednio na karoserie, czy trzeba roztwór robić? Generalnie ktoś próbował środki od MAINZ? Pytanie nr 2 TUGA Teufel Gel może być stosowany na karoserię czy tylko felgi? Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Away Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tuge można stosować na lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Away Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tuge można stosować na lakier. Dzięki Griffe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nie wiem jaką miałeś. Polecam CarPro można kupić poniżej 100 złotych - lepszej nie ma. Ciepła woda jej nie szkodzi. Mam rękawice zarówno CarPro jak i Geyon'a i muszę przyznać że ta druga wcale tak mocno nie odstaje, wrecz powiedziałbym że jest wygodniejsza do używania. Chodzi tutaj o miejsce na dłoń, w CP jest trochę niewygodnie i stosunkowo mało miejsca, natomiast w GEYON'ie nie ma się do czego przyczepić. No i cena niższa o ok 20 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bright84 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Panowie,potrzebuje dobrze umyć felgi (nie ma zapieczonego pyłu ,ale są dość mocno brudne ) ,który polecalibyscie produkt z tych dwóch : Zobacz ofertę: Tuga Chemie Alu Teufel Spezial żel do felg 1L http://allegro.pl/showItem2.php?item=5061805441 Zobacz ofertę: VALETPro BILBERRY WHEEL CLEANER 1L + ATOMIZER FREE http://allegro.pl/showItem2.php?item=5016963414 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 tuga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zdecydowanie Tuga robi robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaba Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wczoraj testowałem Tenzi Prix. Za te pieniądze (30zł za 1L) bardzo dobrze sobie radzi z brudem i nalotem metalicznym z klocków. Ładnie "krwawi" i zmiękcza brud. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Gdzie znalazłeś Prixa za 30 pln/1L ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaba Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nie wiem czy mogę wrzucić tutaj link, najwyżej mod usunie. http://allegro.pl/tenzi-prix-doczyszczanie-kol-krwiawiaca-felga-1l-i5214854293.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saperski Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 - mycie - glinkowanie - ??? mycie ???- cleaner- wosk : fk1000, nakładać prostymi czy okrężnymi ruchami, w jednej cieniutkiej czy dwóch warstwach w odstępie czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaba Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ja po glinkowaniu robię kolejne mycie, zostają wkońcu różne smugi i zacieki. Wosk nakładaj cienkimi warstwami i staraj się go wetrzeć w lakier, lepiej będzie Ci go wypracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Wosku się nie wciera w lakier to nie cleaner. Tu sprawdza się zasada im mniej tym lepiej - nadmiar zawsze i tak zostanie spolerowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 panowie, kolega robi zamówienie na showcarshine i chce się dołączyć do jego zamówienia. jaki cleaner i wosk polecacie w cenie 120zł komplet? mam glinkę, szampon itd od shiny garage. czytałem że w różnych firmach to czasami wosk robi robotę a czasami tylko zabezpiecza. dopiero zaczynam konkretnie dbać o auto więc proszę o wyrozumiałość i pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarr2 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Nie chce zakładać nowego wątku mam jedno szybkie pytanie. Kolega prowadzi komis co byście polecili na szybkie odświeżenie lakieru jakiś ONE STEP (lakier ma delitatne ryski itp) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Scholl S17+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi